Danes zjutraj avto normalno odklenem....pridem pred mercator center ga normalno zaklenem,cez 30 min pridem nazaj vsa vrata se odklenejo razn voznikovih...gun stiftk dol spuscen,noce se dvignt.
Je folk gledov ko mau zmesan,ko da hocem vlomt v svoj avto..
Ne na kljuc ne na dalinjca noce odpret voznikovih vrat,druga se odprejo normalno...
Mogoce se kermu sanja kaj bi blo..
Hvala za odgovore!
Ja v tem je fora....vrat ne morem odpret od zunaj niti od notri...Gun stiftk pa noce do konca dol...do polovice gre dol pol k potegnem guno rocico se vzdigne sam se vrata nocjo odpret...
Ko dam kljuc v kljucavnico gre levo in desno sam nc noce zaklent..pa daljinsko tut noce..
Stiftk je gor vrata bi se mogla odpret pa se ne...kokr da je neki zataknjen..
Jack166 napisal/-a:Ja v tem je fora....vrat ne morem odpret od zunaj niti od notri...Gun stiftk pa noce do konca dol...do polovice gre dol pol k potegnem guno rocico se vzdigne sam se vrata nocjo odpret...
Ko dam kljuc v kljucavnico gre levo in desno sam nc noce zaklent..pa daljinsko tut noce..
Stiftk je gor vrata bi se mogla odpret pa se ne...kokr da je neki zataknjen..
Ojla ..
Kruto, ampak resnicno. Na obisku si imel "prijatle" ki iscejo "izgubljene" predmete po avtih ..
Po tem kar pises, je jasno da so hoteli avto na silo odpirat.
Evo problem resen!!
Peljal sm avto v Car Hifi Lesce in so tm vse zrihtal tako da sedaj centralno normalno dela.
Kva minimalni strosek...kostal je vse skupaj z novo kljucavnico in z 4 novimi motorcki in z delom 253 evrov..to pa ni malo denarja!!
Ne imam isto......kr je Car Hifi povezan z Fiat Jerebom in je pr njemu narocil novo kljucavnico...tko da je samo zamenjal klucavnico na moji strani kr se je sesula na ostalih je pa samo motorcke...zaracunov mi je pa brez davka.Avto zdej normalno odklenem z istim kljucem.
Jack166 napisal/-a:Ne imam isto......kr je Car Hifi povezan z Fiat Jerebom in je pr njemu narocil novo kljucavnico...tko da je samo zamenjal klucavnico na moji strani kr se je sesula na ostalih je pa samo motorcke...zaracunov mi je pa brez davka.Avto zdej normalno odklenem z istim kljucem.
A to je pa zelo zanimivo, ker ključanice (zapah) so komplet z vgrajenim motorčkom ini niso raztavljive, oz. ko jo razstaviš je ne sestaviš več (je znetana).
PS
Hvala za informacijo - niti pod razno ne grem več v Car hifi, sploh pa ni varjante, da bi se kdo od teh približal kateri od naši alfic.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
A ves da se jst v to ne razumem...jst sm sam za nega vedu da je najblizji k popravlja centrlno zaklepanje...on mi je sam to reku da je to zamenjov....drugace pa dela normalno.
podeoben problem sem vidu na mazdi, pa ne enkrat. motorček je še delu, samo en plastičen(!) šrauf se je polomu. u teoriji se da to zalimat, u praksi pa zamenat...