Vozim AR 166 2.0 V6 turbo (bencin), uporabljam Selenia Preformance pa se mi zdi, da ga veliko kuri. Ali obstaja znamka olja, ki je primerljiva s Selenijo, pa je boljša oz. bolj obstojna. Poraba olja me moti, saj ne vozim kot Senna ampak imam konjenico zaradi zvoka in užitkarske vožnje.
Kaj predlagate vi - katera znamka za boljšo obstojnost???
Shell Helix Ultra ..... edino motorno olje, ki ga priporoča Ferrari.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Moja deluje več kot odlično z Castrol TXT, po 8.000 prevoženih kilometrih je olje še vedno na MAX pa se kar visoko vrti motorček.
Selenia, kaj pa vem, ne bom eksperimentiral če sem več kot zadovoljen z sedanjim oljem....
o foggy si pa nalil notr solatno olje ! Castrol je olje z zelo zelo malo detergenti dela super a pušča ogromno svinjarije v samem motorju ko se to enkrat odlušči pa zabije kak kanal pa veš sam. Pa še primer kolega se veliko ukvarja z Landroverji in mašina s castrolom je imela pri 300 k km čisto zjebane ojnične ležaje mašina ki je pa skoz furala valvoline pa še v tovarniških tolerancah po 500k km ( avta pa oba bivša policijska)
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me )