Ta alfa je zelo dobr stroj, ful udobn tako spred kot zadaj. Kup model super mal lep je za pogledat. Poraba je okol 11litrov (obvoznica, obrobje mesta...) spravš pa tud na 9 litov (relacija). Vse lepo in prav sam deli so pa iber dragi. Zanč sm hotu kupt zadnji lonc pa je bla cena 37000. Pa nism bil pr AvtoTriglavu. Zelo težko je dobt nekaramboliran avto.. Ima pa zelo dobro ploćevino (pocinkana). Priporočam če dobiš tako ki ni zlajhana
Moj stric jo je prodal dve let nazaj. Avto je kupil ko je prišel ven.. dolgo nazaj! Mislim da je bila letnik 1989. Na koncu preden je prodal je crknila ročna zavora, klima in par malenkosti. Do takrat pa je avto laufal in videl pol sveta. Deli niti niso dragi, saj se dosti najde na odpadih tako pri nas kot v italiji. Ena 164 2.0TS bele barve stoji na odpadu v LJ. Drugače pa je to FUL HUDA cesta LADJA!!!
P.S. Edis: bomo prvo pomerl če gre u delavnico, hehe kokr je davee meril je šlo...
jaz vozim alfo 164 že 6 let.drugač je prvi lastnik moj foter ampak je rekel da jo naj vozim kar jaz.stari ve,da sinu teče po žilah bencin in to alfin:)smo pa zelo zadovoljni z avtom in se ni bilo nobenih težav.da pa je treba kontrolirat olje pa ni nobena novost tudi pri kateri drugi znamki ne.
za izpuh bi vprasal kater del izpuha imas in kolk je cena,pa v kakem stanju je
glede auspuha, kolektorjev nimam, ostalo pa je kolko tolko, ne vem vec tocno ker nimam doma in je ze dolgo odkar sem vidu, cena pa bo solidna, cca 5 000 , samo prej moras videt ce bos zadovoljen,
imam se kaj drugega za 2.0
Hud avto jo mam doma. Srebrno pa ne požre velik vse je odvisn kok jo stisneš ampak alfini vozniki vejo da se alfe ne da počasi vozit kupi jo če je lepo ohranjena udobje in lega na cesti sta odlična pa še mašina je odlična zelo vzdržljiva moja ma 170.000km brez generalke in česar koli sam svečke in olje menjam