Uroš, meni bi pasalo dopoldan v kolikor bi se tudi tebi izšlo...tako da lahko dopoldan štartamo...ni blema...pol še moramo samo dogovorit...kje..in ob kateri uri...
Sicer sem ravno prisel iz morja in bi bilo prav prirocno spraviti ven flek rdecega vina iz tapisona v prtljazniku, ampak delam, tako da ne bo casa za voznjo do Stajerske...
mal ste smešni! jst sm dons kupu sprej aka pena za vse tekstilne obloge v avtomobilu! rabš eno urco cajta ta sprej ki se ga kupi na petrolu (vsaj jst sm ga za 4 eure) pa brisačo aka cuno. pošpricaš in pena potegne madeže vn pol pa sam obrišeše! volia
cvijo3 napisal/-a:mal ste smešni! jst sm dons kupu sprej aka pena za vse tekstilne obloge v avtomobilu! rabš eno urco cajta ta sprej ki se ga kupi na petrolu (vsaj jst sm ga za 4 eure) pa brisačo aka cuno. pošpricaš in pena potegne madeže vn pol pa sam obrišeše! volia
ne očistiš pa v globino (ven iz gobe)
in predlagam ti da kupiš nekaj sprejčkov in odpreš s.p. , res bo nekdo mal smešn
Ok mene 100% nebo včera je bila rahla nezgoda.....upam, da je gleženj samo zvit, samo glede na glasnost poka in današnje bolečine bo kaj drugega tako da še avta ne bom mogel neki časa vozit
Uroš, jaz sem še vedno kandidat za jutri v kolikor si pripravljen svoj čas žrtvovati za enega kandidata :D ...bom te takoj zjutraj kontaktiral tukaj preko, saj niam tvojega gsm-a da te pokličem...
Prideš po obvoznici iz smeri Rač na Ptujsko, zaviješ levo v smeri MB,
mimo OMV, 2 semafor desno -Dogoška , 2 ulica levo (za avtobusno) - Valesova 10, pridi ob 11.00