danes sem opazoval eno mačko kako štorasto vozi, potem parkira in izstopi, ko zagledam steklene šuhe z 10 cm rostfraj peto, pa za božjo voljo to je 1000 krat bolj nevarno kot uporaba mobitela ali neuporaba pasa, pa ni kaznivo...
no, je pa za pogledat
Kaj češ, moderna pepelka.
Pri takih je zadnje čase v LJ moderno, da vozi range roverja sport/X5/X3/chayenna/ML-a/land cruiserja, uglavnem pod 50.000€ ne sme biti.
Bog ti pomagaj ženska, pa kaj za vraga ti bo tak avto, te tipo ne nažiga dovolj pa si moraš ego podpihovat, ali kaj je poanta tega? Groza.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Včasih si pa clovk enostavno rece in vpraša: Kaj se je zgudilo s svetom? Vsa ta proti propaganda cemurkoli moškemu oz. adrenalinskemu je ožigosano huj kakor "čarovnice" v srednjem veku. Ce jz kdaj hocm vozt hitr, se ne pomen, da sm bedak, ki se dere cez okn, ce kdaj naredim kako glupost se ne pomeni, da ubijam ljudi in ce kdaj na celovski zastartam, da gume zacviljo se ne pomen, da sm idiot, ki bo sel na kriziscu z rocno obracat... Vse to in se marsikaj je ratal ze prevec zascitnisko in subliminalno unicajoce do primarne clovekove narave. Zanimivo je, da vsa ta stroga pravila in varnosti, ter predvsem kazni, niso statisticno, na uporabnike vozil zmanjšale izzid smrtnih nesrec oz. katerihkoli nasrec. Kako le nebi? Ce ljudi ucijo, da se nic ne sme, medtem ko stres in ne sproscanje energije pripelje do slabih izzidov.
Zadeva me zelo spominja na problem z nasilnimi igrami, uporabo drog itd itd.
Nikoli se pa ne spravijo na posameznike in seveda zanic vzgojo (sploh lep prikaz danasnje druzbe), ampak vedno na neke posredne probleme, seveda, ker je le-to lazje.
Sploh pa, niso vse te omejitve hinavske? Hitrost ubija, ampak avtomobili so vedno bolj zmogljivi, bolj vodljivi, bolj varni? Ze to psihicno ljudem daje potuho, ljudem, ki tega niso zmozni (ne fizicno, ne psihicno) za nepremisljeno norenje po cestah in ustvarjanju skode.
Kako primerno za danasnji cas. Iscemo probleme tam, kjer jih ni, ter s tem prenašanje odgovornosti na nikogar.
te razumem in se strinjam
meni se počasi že enostavno malo j*** ...ko pa vidiš druge ki brez katere koli ročne in hitrosti ogrožajo promet 1000x bolj..samo folk vidi prej tebe ku kriminalca-psihopata-.....in se nad tabo zgraža.
kaj ogrožam kaj varnost če speljem da škripajo gume in da vidim če kopa druga al pa da npr.na hitro obrnem z ročno,ker se mi ne da obračat z volanom.Jst izpadem terrorist baba pa k vozi rikverc ven iz parkinga brez da sploh kej gleda pa ne...kolko krat ,ker že vem ,se kar avtomatično ustavim ko vidim kšno gagico v avtu,ker že vem da ne bo pogledala nazaj
ajej je videt da sm šow na bjro ..sm konču
lp
ko peštam.Alfa rešuje mene in jst rešujem njo....Popolno sožitje
No pa smo dočakali sprejetje predloga o zvišanju kazni GTA ne pride več v poštev razen če imate 1.000 EUR viška v denarnici za vsakič, ko za 30km/h prekoračite hitrost .....
Zelo dobri filmčki. Pr nas bi moral bit en tak film med vsakimi reklamami, da bi se v te zarukane slovenske betice mal previdnosti usedlo. Da bi folk sprevidel, da se nesreče ne dogajajo samo zaradi hitrosti, kot to prikazuje država.
Ampak neeeeeeee - pr nas si zmislijo kampanjo, da hitra vožnja povzroča trajno impotenco. WTF???!!!
Jst crkujem od smeha zraven, potem pa norim, k vidim na kako idiotski način se porablja davkoplačevalski denar.
Hehe.Ta z impotenco zmaga. Še bolj zanimivo je pa psihološko ozadje tega,Enkrat je bil Žlender ves lep na televiziji in so ga vprašali kje so dobili ta veleumni slogan.Nakar mirno odvrne, da nas mlade moške bolj skrbi, da bomo lahko turili kot pa to, da lahko umremo. Res je.Nima veze, če, crknem važno, da lahko turim do onemoglosti
Še bolj me pa zanima slikovni material na jumbo plakatih.Tukaj v ljubljani (dravlje) imamo nek velik pano, ki omenja to impotenco. Poleg slogana je pa slikan zadek Mi.ta s štirimi izpušnimi cevmi iz katerih se kadi. Kaj za kurca imajo štirje rori iz katerih se kadi in slogan, da lahko pride do trajne impotence?!!! A, če bom prehitro vozil ne bom mogel več porivat tiča v auspuh?Al v riti? Mislm pa u pićko, da je tukaj nekdo resno moten
Včasih se mi zdi da folk razmišlja nekak tkole:"Bom rajš noru po cesti,ker norcom se v večini primerov nikoli nič ne zgodi,oz.če se že kaj potem,norc najmanj najebe"