sveže oprana 147

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

super je, tej diški ji najbol pašejo..... eno pošteno nižanje in je popolna :D =D>
twister22
Alfa Member
Alfa Member

Evo končno mi je uspelo poslikati novo pridobitev....spojlerček :D Zraven pa prilagam še fotko sosedove lepotičke. Čist tko kot zanimivost, sosed je lastnik Luminaryja :mrgreen:

Slika
Slika
Slika

Slika
Zadnjič spremenil twister22, dne Ne Jul 15, 2007 9:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

lepo ji paše ta spojler(ček). poskusi odstranit okvirje tablic - zgleda lepše.

tisti tvoj sosed pa nevem kaj je mislu s tistimi spoljerji in pragovi. neko hudo nižanje pa tako majhna platišča #-o kje so 19˝ :wink: 8)
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Lepo zgeda spojler.

A Roman je tvoj sosed ? Zadnjič ko sem bil tam je nekej razlagal da more dat gor vsaj ene 18" al pa 19", te so bile pa že na avtu, kot tudi spojlerji. Je pa mašina 2.4 jtdm in v živo zgleda res strupena.
Slika
twister22
Alfa Member
Alfa Member

Jp v isti ulci stanuje, ni pa glih zraven mene. Alfica je pa u živo za vse prste obliznt. Drugače v naši ulci vladajo razne A4, A6 in A8-ke. Sam se lahk vse skrijejo pred tole 159ko. Še moji mami je všeč, pa je zaprisežen Audi fan. :wink:

Hvala za komentarje, zdej jo sam še eibachi čakajo. :)
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alro napisal/-a: ...... je nekej razlagal da more dat gor vsaj ene 18" al pa 19"......... in v živo zgleda res strupena.
sem se že potolažu :lol: 8)
Omero
Alfa Member
Alfa Member

Tvoja alfa je zelo lepa, odlična osnova za naredit jo malce bolj 'fino', platišča ji pašejo, spojler tudi, bi pa jaz osebno jo naredil bolj intimno in ji malce zatemnil šipe, bi zgledalo boljše. Pa seveda prvi iz zadnji spojler, po možnosti GTA plus pragovi. Kaj več pa že ni treba delat na tejle alfici, rdeče usnje pa deluje res strupeno, čestitam!

Če je popikana od kamenčkov, ni panike. Greš do prodajalca, poveš številko šasije in dobiš original barvo in lak - podobno kot so ble včas tempera barvice, s penzelčkom :D , gibljejo se okrog 10 eur, in pikce in praskice lepo estetsko popraviš.

p.s. gtjka rabi 19 cole

LP
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Omero napisal/-a:
p.s. gtjka rabi 19 cole

LP
Kje vidiš ti kakšno GT -jko ? Nehaj nabijat s takimi ker imamo že enega takega na forumu :lol:
Slika
Omero
Alfa Member
Alfa Member

alro napisal/-a:
Omero napisal/-a:
p.s. gtjka rabi 19 cole

LP
Kje vidiš ti kakšno GT -jko ? Nehaj nabijat s takimi ker imamo že enega takega na forumu :lol:
lol alro gtjka s 4 vrati haha :D gledam ko krt al je pa vročina. 159tka logično. #-o
don_baron
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Domžale
Kontakt:

ja sosed mora dat res saj 18 col gor drugač sta pa obe lepi in strupeni ! pohvalno =D> =D> =D>
Primož
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alro napisal/-a:Nehaj nabijat s takimi ker imamo že enega takega na forumu :lol:
:ylsuper: :jump3:
Odgovori
  • Informacija