S čim pa stekla od znotraj čistite? Poskusil sem razne "mega clear & hyper visible" variante, na koncu sem pa na alkoholnem kisu za vlaganje pristal (stara mama varianta).
Torej:
1. roka: kis za vlaganje na papirnati brisači, ki gre po uporabi v koš
2. roka: voda na bombažni krpi, spiranje po vsakem steklu
3. roka: bombažna krpa do suhega
4. roka: microfibra za odstranjevanje morebitnih bombažnih delcev
Jebi ga, me pač lise motijo ...
Ima morda kdo kakšno boljšo (hitrejšo) varianto, kajti po štirih plazenjih in zviranjih po avtu sem kar dobro zašvican ...
Hm, stelex mogoče? Oz vsa ostala sredstva v razpršilcu za pomivanje oken oz stekla. Jst uporabljam pač ta stelex ker je doma. Našpricam ga na steklo in obrišem s časopisnim papirjem da vpije vso preostalo maščobo in ne pušča muck. Šipa je kot nova, ponavadi jo vedno s tem našpricam še od zunaj da je ja 100% čisto in lepo
ToMi` napisal/-a:ja daj probaj zvedet kak se rece stvari pa kje se jo da kupit
ja mene tudi zanima
se bom pozanimal. vem pa da je pakirana v kantici od 1kg. to pa je za domačo uporabo preveč. že to kar sem dobil (1/3 kantice) mislim da bo zadostovalo za kake 2 leti
Gorkichev napisal/-a:to sem dobil pri avtokleparju/ličarju. je kot mast ki se jo enostavno namaže po (črni) plastiki. stvarca deluje tudi po večkratnem pranju.
uglavnem.....zdaj sem poskusu še bolšo varjanto. tista mast je učinkovala samo na grobi plastiki, medtem ko se je na gladki in zdrsani enostavno ˝ posušila˝.
to je ta sprej. kupil sem ga v mercurju - 5 €.
svetujejo ga tudi za mazanje gum (okol vrat)