Pri kakšnih bolj resnih mehanikih, ki se ukvarjajo z menjavo amortizerjev, ti optiko naredijo takoj in se ne vozijo še 500 km prej, bodo že vedl kaj je prav
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa
Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Sportwagon napisal/-a:Bil danes pri vulkanizerju pa mi je svetoval naj prevozim kakih 500 km da se amortizerji mal ulezejo in sele pol peljat na optiko..Kaj pravite vi?
tnx
ciao
Me res zanima, ali bi vulkanizer čakal 500km, če bi na svojem vozilu menjal armotizerje...
Optika te stane na pooblaščenem 6k, odpelji se tja!
Sportwagon napisal/-a:Evo..nabavu sem monroe Reflex vse 4 za 58 cukov...danes so bli montirani..so sicer mal trsi kot sem pricakoval ma verjetno se morejo se mal ulezet..drugac je voznja zakon..res lepo ..nic se ne ziba....Bilteine sem gledal sam so res malo prevec dragi..
Neki me zanima.. a je priporocljivo narediti optiko po menjavi amortizerjev?
hvala
lp
jaz moram menjat sprednje amortizerje pa me zanima kje in v kateri trgovini si nabavil za ta denar
Tko zna gdje u SLO mogu nabaviti Bilstein amortizere (trazim B12kit: B8 amortizeri + Eibach (ili H&R) federi)?
Kontaktirao sam Amortizer d.o.o. ali oni vise ne drze Bilstein covjek mi je rekao da stranke to sad nabavljaju negdje u ITA
A3M - nema
I.S.T. d.o.o. - nema
Motomat - nema
Amortizer d.o.o. - nema
Grdi napisal/-a:Tko zna gdje u SLO mogu nabaviti Bilstein amortizere (trazim B12kit: B8 amortizeri + Eibach (ili H&R) federi)?
Kontaktirao sam Amortizer d.o.o. ali oni vise ne drze Bilstein covjek mi je rekao da stranke to sad nabavljaju negdje u ITA
A3M - nema
I.S.T. d.o.o. - nema
Motomat - nema
Amortizer d.o.o. - nema
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Alfaspider napisal/-a:Imaš Staro Gorico in Novo Gorico. Stara je v Italiji, Nova Gorica pa v Sloveniji (Neke mučke iz 2. svjetskog rata ). Sprint auto je v Stari Gorici.
zvao sam ih ali kao nemaju B12 kao kit u ponudi nego moras posebno uzeti B8 + posebno federe to onda ispada preskupo
provjerit ce mi u ITA da li se to moze naruciti kao kit, code = SE5-B297
To mora kostati max. 900EUR sve skupa i onda jos -IVA, inace nista od kupnje
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.