Drugače pa ima Zega fedre po solidnih cenah od Simoni racing, potem pa ko si že na onem koncu pa se zapelješ še do Vuge v NG, da ti strša in skrajša še originalne amortizerje (cca. 200€). Skupen strošek okrog 400€. Ceneje dvomim, da boš prišel skozi.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Ja mi se lahka edn pove, ce je kaksna razlika pri trdoti avtomobila z Eibachom in ce je kaksna je. Kr moja 147 je ze zdej fajn trda. In ce se kej pr dinamiki vozila to pozna(nizje tezisce itd.)
Ni sicer 147, ampak pri moji je občutna razlika, pa ne tolk v trdoti ampak v voznih lastnostih. Grbine sedaj bolje požira, ni več zabijanja. precej mehkeje vse deluje, težišče je seveda nižje, se ne nagiba,...
V glavnem ni mi žal da sem jih dal gor, ni primerjave z originalnimi fedri.
Pa še nekaj z 18" in Eibach fedri naše ceste niso več tak bau-bau.
jaz imam spusceno iz 12cm na 8 cm,ti pa ne priporocam ker je sranje ,plastiko bos spodaj unicil in se mansetne se rade trgajo.imam pa apex amortizerje.
aaxxx napisal/-a:Smoljo vrž sranje od Apex-ov dol, pa daj Eibache. Boš prijetno presenečen.
LP
nic nebom vrgel dol jaz sem z njimi bil zadovoljen,bom raje zamenjal avto in nikoli vec ne spuscam avta,ker imas samo probleme.bom kupu terenca pa nebo ceste po kateri se nebom mogel peljat normalno.sicer ko si mlad si pac norcav in delas neumnosti.