hmnja včeraj zjutraj mi je pado pedal od sklopke v tla, po šoli se odpeljem do najbližjega servisa, tu pa se začne hec,
kr mam najbliže z faxa do avto marko v mb, se odpravim tja kljub temu da so me že hotli vložit tam,
skratka se pripeljem tja, z majstrom pogledama, jaz stisnem pedal on gleda pod havbo, nakar ugotovi da bo treba menjat sklopko, cilinder, olje skratka vse, mi naredi predračun za 420€
no ker pač se mi zdi da sklopka pri 63k km "nebi smela" bit zanič, mi majster reče če nimam slučajno že kake enke spredaj pri prevoženih kilometrih
rečem hvala in še malo pokličem okoli.
pri petrovčiču mi pove okvirno ceno 300€ če je treba sklopko za menjat ampak kr poznajo avto je tudi reko da najverjetneje je samo cilinder zanič, naj avto tja pripeljem če se da.
ker sem član AMZS pokličem avtovleko kr je šlo že trdo prestavlat, tak da je verjetno že nekaj olja steklo ven.
smo se zmenli da bojo danes pogledali pa me poklicali kaka je situacija, glihkar z telefona, avto me čaka, zamenjali so cilinder, račun pa 86€.
vem da marsikdo ma slabo mnenje o petrovčiču ampak sam mam zaenkrat z njimi samo dobre izkušnje.
k avto marko pa nikoli več

you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.