Srečanje je bilo uspešno, družba je bila krasna, nagrade super...
Program srečanja je bil zelo zanimiv, hrana dobra, pokušina vina pravtako.
S punco sva bila malo razočarana nad muzejem, saj je uzel preveč časa in ga je bilo premalo za lokostrelstvo, pintball...
Na tem mestu bi izrabil priložnost, da izrečem vse zahvale, ki sem jih dolžan.
Prva zahvala gre vsekakor vsem udeležencem, da so se udeležili srečanje in upam, da se vidimo tudi na naslednjem Totem rallyu.
Druga zahvala gre vsem, ki ste poskrbeli, da se je srečanje izteklo tako dobro kot se je. Injy, Erna, Anja, Katja, Pepsi, Foggy, Bistri, GTAm, Shadow, Bistri, g. Mirko, Novulari in ostali, brez vas srečanja ne bi bilo in nobena zahvala ne opisuje dovolj dobro vašega prispevka. Zagotovo sem koga še pozabil, a upam, da razumete, da sem tudi sam imel včeraj toliko opravkov, da je čisto mogoče, da koga nisem opazil.
Tretja zahvala gre vsem našim pokroviteljem, ki so prispevali nagrade za igre in srečelov.
Motomat
Top avto Hoče
Zega
M styling
MV Šport
Mitja Žagar
in ostali najleša hvala za vse nagrade.
Upam, da se bodo naši partnerji naslednje leto bolj množično udeležili srečanja, nas je pa že letos obiskal Mitja iz M stylinga in pa Mitja Žagar, ki je prispeval odlične multifunkcijske lučke.
Četrta zahvala pa seveda gre vsem, ki so nas gostili na rallyu in sicer Galeriji Božidarja Jakca, gostilni Kocjan na Bizeljskem, grajski vinski kleti Klakočar in centru Grič.
Peta in mislim, da zadnja zahvala pa seveda gre vsem tistim, ki ste ostali tako dolgo, da ste nam pomagali čisto vse pospraviti, imen pa raje ne bom našteval, saj va sje bilo toliko, da bi skoraj zagotovo naredil komu krivico in ga po nrednosti kje pozabil omenit. Kljub temu vsem, ki ste ostali do konca še enkrat zelo zelo hvala.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Kljub ubitačnemu glavobolu sem se imel super, prav tako Sandra, organizacija na nivoju, ceste ok, nagrade super (ena že visi na steni ), družba super.
Konstruktivne kritike:
Menim, da je v bodoče dobro, da več časa namenimo druženju in aktivnostim, manj pa galerijam, muzejem, če že pa naj bodo kar se da avtomobilistično naravnani.
Pokušina vin je bila ... (ne bi šel v detajle in podoživljal).
Obenem se tudi javljam za organizacijo prihodnjih degustacij, bomo pili vsaj kakovostno, če ne že vrhunskega.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...