EP v košarki

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Koseščan
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

danes pa odločilna tekma za naš košrkaše!
dejmo naši! :D
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Vse vas pozdravlja Pipan,veliki strokovnjak.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Hyundai Kona
Kraj: Kranj - okolica

AR164TB napisal/-a:Vse vas pozdravlja Pipan,veliki strokovnjak.
:jump3: evo ga , že skače #-o
Ne morem verjeti, ..., ne ne verjemem ](*,) ](*,) -H-
I'm back!
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Dejte mi opozorilo, dejte mi ban...Js sm tolk žalosten da mam solze v očeh...

U tri pizde materne, ka študira ta kmet od Pipana da ne more 4 minute pred koncem z vodstvem +15 prpelat tekme do konca... UAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRHHHHH

KAK PLAN JE TO KO JE BONUS IZPOLNJEN PA JE TREBA DAT SAM ENO PIKO; DA SE MEČE IZ OSMIH METROV :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

VSI SO VEDL DA BO LAKOVIČ METU, VKLUČNO Z MOJIM PSOM :evil: :evil: :evil: :evil:

SE NE DA ŽOGE PODAT :evil: :evil: :evil: :evil:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Hyundai Kona
Kraj: Kranj - okolica

Dej Pepsi, ne posipaj soli na moje rane,... ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::(): ::():
Kakšna žalost, kakšno k*****o vodenje selektorja in playa na igrišču....
I'm back!
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Križ, Komenda

from HERO to zero

p.s. vseeno pa svaka cast dragicu za tale EP
Uporabniški avatar
Koseščan
Alfa Junior
Alfa Junior

nemorš vrjet! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
pipan pa naj gre..........
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

košarko se igra 40 min, ne le 35 min...

bi se morali kar igralci zavedati, da obdržijo vodstvo...seveda, potem je najlažje kriviti pipana... :doubt:
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ok, takole, bodimo kljub vsemu vsaj malo realni, take prednosti so se ustrašili vsi, tako selektor kot igralci. kriviti kogarkoli pa je zelo nehvaležno početje, saj niti ne vemo kakšna so bila navodila, za realizacijo pač vemo, da je bila v vsakem primeru slaba

pokazali so določeno zrelost, obenem pa tudi neizkušenost, tako pomembno tekmo, sploh pa proti takemu nasprotniku, ni lahko pripeljati do konca, tako trenerju, kot tudi igralcem

vem pa, da bi jaz, pa še marsikdo drug, zadnje minute drugače odigral 8)
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

... za moje pojme večjo krivdo nosi pipan ...
žal se je večkrat na prvenstvu izkazalo da ne pozna time outa ki bi ga lahko klical in dal navodila da spremeni taktiko .. še posebaj ko/če opazi da so jo nasprotniki spremenili in to vpliva na našo .. grki so jo danes v zadnih 5-7ih minutah definitivno .. naš dragi pipan pa nič od nič...

+ nikoli še nisem videl jokati toliko navijačev na ekranu in pred njim...

++drugače pa bravo našim za res res borbeno igro čez veliko večino prvenstva .. do tekme z litvo smo bili najbolša obrambna reprezentanca in med bol uspešnimi v napadu... bravo naši =D> =D> =D> ... škoda :doubt: :cry: res faking škoda!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
debela izkušnja za naše "mladiče"
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Še zmeraj smo najboljša obramba prvenstva. Sam kaj nam to pomaga če briljiramo v predtekmovanju in35 minutah četrtfinala, če potem z nerazumljivimi potezami podremo vse kar smo prej gradili. Kdo je kriv: mislim da predvsem igralci in njihova hlapčevska miselnost, saj Pipan ni kriv če 3x zapored podaš žogo nasprotniku v roke. Kaj je mentaliteta in ubijalski nagon so lepo pokazali grki. Ko smo jim ponudili prst, so nam ne samo odgriznili roko, ampak nas dobesedno raztrgali. Po takem porazu težko verjamem, da se bomo še pobrali. :( Poslušal sem komentarje na radiju. Zgovori na sodnike, Pipan je celo dejal, da ne bi storil nič drugače če bi še enkrat igral,... Skratka k otroci v vrtu. Slovenci smo vedno znali sami sebe premagat na velikih tekmovanjih. Še danes ne morem verjet kaj smo skadili včeraj. #-o #-o #-o Nobena tragedija ni zgubiti proti Grkom, ki so ena boljših svetovnih ekip, samo zgubiti na tak način je pa ponižujoče, sramotno in nedopustno.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

žival napisal/-a:.... Še danes ne morem verjet kaj smo skadili včeraj. #-o #-o #-o Nobena tragedija ni zgubiti proti Grkom, ki so ena boljših svetovnih ekip, samo zgubiti na tak način je pa ponižujoče, sramotno in nedopustno.
Sj to je to ja :doubt: :doubt: :doubt:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pepsi napisal/-a:
žival napisal/-a:.... Še danes ne morem verjet kaj smo skadili včeraj. #-o #-o #-o Nobena tragedija ni zgubiti proti Grkom, ki so ena boljših svetovnih ekip, samo zgubiti na tak način je pa ponižujoče, sramotno in nedopustno.
Sj to je to ja :doubt: :doubt: :doubt:
se popolnoma strinjam...naredili so sramoto sebi in slovenski košarki...

nič jim nebi zameril, če bi bilo celotno srečanje povsem izenačeno in bi pač na koncu imeli več sreče grki, vendar po 16ih točkah plusa izugbimo tekmo v zadnjih 6ih minutah...brez komentarja :doubt:
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Zame je žal edini krivec Pipan,ki je pač samo dober vaški trener.
Spomnite se Beograda in SP.
Nič ga ni izučila tekma z Italijo (plus 12 in srečna zmaga),ali pa tekma Hrvaška -Grčija(Hrvati so v 3.četrtini vodili za 13 ,pa v 5 minutah izgubili četrtino za 4).
Meni osebno je žal igralcev in predvidevam,da so bile odpovedi izključno zaradi Pipana(zakaj izgubiti 2 meseca,če pa si že vnaprej z Pipanom obsojen na neuspeh)
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

AR164TB napisal/-a:Zame je žal edini krivec Pipan,ki je pač samo dober vaški trener.
Spomnite se Beograda in SP.
Nič ga ni izučila tekma z Italijo (plus 12 in srečna zmaga),ali pa tekma Hrvaška -Grčija(Hrvati so v 3.četrtini vodili za 13 ,pa v 5 minutah izgubili četrtino za 4).
Meni osebno je žal igralcev in predvidevam,da so bile odpovedi izključno zaradi Pipana(zakaj izgubiti 2 meseca,če pa si že vnaprej z Pipanom obsojen na neuspeh)
nekaj takega gre tudi meni po glavi...

+ žival da se spremeni način igre je za to tukaj trener ... in kot sm prej povedal če grki 30000% spremenijo igro .. je na trenerju da ukrepa in zbistri peterico, po večini mladih neizkušenih igralcev in jih kot jaz rad pravim malo "ošamara" :doubt: pipan se je izkaza večkrat kot šibek člen ekipe... :doubt:
ja sj je res da je tud lakovič mal razočaral letošnje prvensvo ... ( ne sklepa to po tem kar se je zgodilo v zadnjih 7ih sec.) jebatga...

dobri smo bli ... pa popustil takrat ko je najmanj treba... :cry:
še enkrat ...ŠKODA !!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: ne morm verjet....
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Odgovori
  • Informacija