ja teo se strinjam s tabo,samo ko vidis komponente vbrizga,elektrike in podobno mi kr naprej prihaja isti proizvajalec.recimo za grelne svecke,alternator in podobno.no res je pa da potem to vse priredijo posameznemu avtu,da dobi vsak svoj znacaj.poglejte,jaz sem bil z alfami zelo zadovoljen,imel prej tudi druge znamke avtomobilov,zdaj pac imam hyundi-a in mi ni nic zal.ko bo pa imela alfa suv,bom pa razmisljal o njem,ker vem da bo to,ce bo hud stroj in upam da ga dozivim.hvala za lepe zelje in jih tudi vam zelim vsem z alfami ali drugim znamkam.ostajam pa po srcu alfist,ker to nemores izgubit.
no vidim da ste se zelo vneli.birdy ne me narobe razumet.nic cisto nic nimam proti nobeni alfi,mislim da to lahko potrdi uros in igor in to lahko tudi potrdijo dejstva
1.alfa 33 1.5 i.e v 1 letu 65 000 km-brez problema
2. alfa 145 1.4 ts v 2letah 110 000 km-brez problema
3.alfa 147 1.9 jtd v 5 letih 235 000km-brez problema
tako da sem res alfist,ker pac potrebujem vecji avto sem si izbral santa fe-ja,prejsni model letnik2004 z dizel motorjem.
zakaj pa nisem vzel subaruja?zato,ker nima dizel agregata,ne potrebujem stalnega 4 kolesnega pogona in je manjsi avto od santa fe-ja.terano ,pajero in podobni terenci so pa pre dragi za moj zep.kar se pa dizajna tice,je pa santa fe(govorim o novem modelu)prekleto lep avto in se lahko marsikateri evropski skrije,da ne govorim o kaksnih nemcih.
upam da je moja tema brez zamere vsem ,vidim da vecina se strinja z mojim nakupom,in se jih zahvaljujem za lepe besede.birdy tebi pa zeli se veliko lepih in srecnih km z tvojo alfo.