Išče se kandidat za čipanje pri RSR!

Izgled Alfic, povečanje moči
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Torej išče se kandidat za chip tuning pri RSR, če prideva 2 hkrati dajo 30% popusta, kar se zelo pozna.

Iščem človeka z denarjem v roki, ki se zanima za kvaliteten tuning svojega prisilno polnjenega avtomobila. Jaz lahko čipam že jutri.

Interesenti (RESNI!) prosim pošljite zasebno sporočilo, ali pa pokličite na 040/589-593.

Lp, bass
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Kakšna je pa štartna cena sploh, da si potem izračunam koliko pride -30% :roll:
Slika
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw

a če nas je več....dajo še kaj popusta....meni je še vedni malo drago :doubt:
imam 1.9...........115KM

@alro

1.9 115 KM in švohnejše verzije ......399€
novejše verzije z več konji ......599€

to sem na hitro rekel, ker sem gledal zase in sem si to zapomnil...drugače pa je na njihovi strani cenik......

PS: za starejše od leta99 ali 98 je enotna cena...se mi zdi da 200€

lp
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Šele zdaj sem ornk pogledal in zazijal -- 399€ za 115KM!!!!

A ni blo prej 600€ za 115KM? :?: :?: :?: =D> =D>

Ker tole z 30% dol je 280€, kar pa je zelo ugodno glede na prej. Sam kaj češ čipat pred zimo, saj pol ne bom mogel več v snegu spelat ker bo kar kopalo.
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

kaj sta to zaena motorja - 1.3 jtd ter 2.8 jtd?!
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

1.3 jtd je v puntotih 2.8 jtd pa v kombiju ducato al neki takšnega :wink: , pa so pač motorje z istimi oznakami skupi zmetal :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw

Bearex napisal/-a:Šele zdaj sem ornk pogledal in zazijal -- 399€ za 115KM!!!!

A ni blo prej 600€ za 115KM? :?: :?: :?: =D> =D>

Ker tole z 30% dol je 280€, kar pa je zelo ugodno glede na prej. Sam kaj češ čipat pred zimo, saj pol ne bom mogel več v snegu spelat ker bo kar kopalo.
ja septembra se mi zdi da so spremenili cene.....saj piše na njihovi strani (prva stran)
samo tudi 280€ ni malo denarja...meni se ne zdi poceni.....sploh ker je vedno več Garažnih tunerjev, ki imajo podobne programe (kvalitetne, samo delajo na "sivo :roll: " ) pa imajo cene cca 150€....glede garancije je pa povsod tako tako

Sicer se bolj nagibam čipanja pri "priznanih" tunerjih kot pri garažnih...vendar sem mnenja da so malce še predragi...in kakor cene padajo....bo čez kake pol leta še bolj ugodno :wink:
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No ja konkurenca nikoli ni slaba stvar, sploh če moraš zaradi nje spustit cene za 200€!!!

Pa zraven še zmeraj zelo fino zaslužiš 8)

Kot sem pa rekel, če dam zdej čipat mi nič ne bo pomagalo, bo po snegu samo v prazno obračalo :lol: :lol:

Spomladi pa.... WHO KNOWS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

1.9 JTD 140KM/ 103kW/ 305Nm -------> 170KM/ 125kW/ 360Nm = 649€
Hvala lepa. Za ta denar čipam v Italiji 2x ....... z računom ! :doubt:
Slika
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ne vem, jst sem pri RSRju ze vec kot leto nazaj (takrat so bli se tolarji) dal za cipanje 115KM alfete 90.000 sitkov. Tko da ne vem od kje vam 600€ :?
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

bass napisal/-a:Torej išče se kandidat za chip tuning pri RSR, če prideva 2 hkrati dajo 30% popusta, kar se zelo pozna.

Iščem človeka z denarjem v roki, ki se zanima za kvaliteten tuning svojega prisilno polnjenega avtomobila. Jaz lahko čipam že jutri.

Interesenti (RESNI!) prosim pošljite zasebno sporočilo, ali pa pokličite na 040/589-593.

Lp, bass

Očitno niste dobro razumeli zgoraj napisanega.
Ne zanima me kje dobite "đabe" ćipanje in zakaj in kje bi/nebi čipali in kako se ob tem počutite.
Iščem nekoga, ki je za stvar, nikjer drugje kot pri rsr (verjetno znate te 3 črke vpisat v googla), zadeva je ugodna in profesionalna, 2 leti garancije na poseg.

Jaz bom čipal v zelo kratkem, ostali pa zaradi mene če do penzije čakate, ker pol preveč koplje pa nevem kaj, ljudje božji, saj nimaš potem 700nm navora! :roll:
Prosim vzdržite se neumesnih komentarjev, zavedam se da ima vsak svoje mnenje in svojo filozofijo, a nima smisla prepričevati že prepričanega, jaz sem se odločil in nudim nekomu tu pač možnost da kaj prišpara. Prvi pride prvi melje.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če ne gre drugač se postav na vrata pri RSR-u pa najuri taprvega ki pride :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bass go for it! 8)
Prasi se na kakem drugem forumu ce je kak interesent. Tko sem jst naredu in smo se takoj dobil 3je.

LP
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

@Bass ker nebi želel priti do napačne informacije mi prosim zaupaj kakšna je končna cena z popustom, namreč sem interesent, motor imam pa enak tvojemu.

Seveda če si pripravljen počakati, do recimo novembra, do tam nekje se bom odločil, če bom avto obdržal...

Lp
145 QV,33,145,147,159 TI
Odgovori
  • Informacija