dobro... upam ko to zamenjam da bo o.k. !!! Drgac pa El Barto hvala za pomoc in ostalim!Sporocim po zamenjavi MAF-a ce avto lavfa kot bi moral.
Edit:a original MAF od alfe je pa bosch la kako?Sm bil v eni trgovini in mi je model reko da mi ga nabavi za 90€ (bosch).Gladam da bi nekak cim cenej prisel skozi,ceprav nebi glih rad najvecjega sranja kupil.
LP
10 mi jih je reklo:"ne kupuj AR", ampak jaz sem jo vseeno kupil
sem zamenjal MAF in moram rect da alfica bol gre ... zdaj je sele pravo srce,ker od 2000-4500 trga gate.Upam samo da mi bo kaj manj pila!Sem jo danes tankal polno in po 100km bom se 1x,potem pa sporocim porabo.
LP
Zdej pa moram pohvalit mojo alfo in sicer,da mi pije 6,5 litrov ob normalni voznji 60% relacijsko in 40% mestno(lahko bi jo pa sparal in mislim da bi mi okol 6 pila).
Zahvala gre tud tebi MAF sem kupil v eni trgovini z imenom Midra na Ravnah na Kor..Prvic ko sem sel vprasat kolk kosta MAF je rekel prodajalec da 90€ in 2 dni zatem grem kupit del mi pa rece, da kosta 165€, pa ni bilo jasno zakaj ce je 2 dni nazaj rekel da kosta 90€.No potem se mi pa opravici in rece da je bila njegova pomota in mi da Bosch-ov MAF za 130€ (popust).
Se opravicujem ce sem bil predolg pri razlagi.
Moja je čipana,(156,; 2,4,20v),pa mi pri mešani vožnji pije okoli6,3l,pa je ne šparam...Če pa vozim res grdo,pa se povprečje še vedno ne dvigne čez 7l.
greh29 napisal/-a:Moja je čipana,(156,; 2,4,20v),pa mi pri mešani vožnji pije okoli6,3l,pa je ne šparam...Če pa vozim res grdo,pa se povprečje še vedno ne dvigne čez 7l.
-pa se ti zanašaš na računalnik,ali si to preveril "ročno"