ma js sm tud probal pa mi nekod ni najbol uspelo je isto kot je blo prej , le da prask ni vec.sm prvo drgnil z vodobrusnim papirjem 1000,1200,2000 pol sm pa pol tiste polir paste sonax porabo pa je isto js bi pa rad da bi res ocistilo do kraja pa da bi bla plastika res prozorna.Fora je v tem da imam desno luc novo in je razlika ocitna pa se grdo zgleda .... ko bi vsaj malo lahko priblizal novi ker se sigurno da.Vem pa da iz stare ne morem novo dobit.Pac tista stara je sedaj mal motna
10 mi jih je reklo:"ne kupuj AR", ampak jaz sem jo vseeno kupil
Vuchko napisal/-a:Da ne bom nove teme odpiral,pa me zanima ce ma kdo spredno levo (na voznikovi strani) poceno luc za posodit za kaksen dan.Nujno bi rabil
Zdej bi rad pa kr novo levo luč od zavarovalnce...pa še zaslužu bi rad mal, a?
Ja rabo bi luc ker mam eno novo drugo pa staro in je druga zelo zbledela ter motna Zdaj pa delam na tem da bi dobo novo.Za zasluzek se mi pa jebe,ker se mi gre zgolj za videz kot pa za tistih 50€ al kolk je vredna luc
Edit:Sem jo poskusal razbit,vendar brez uspeha ker je ocitno plastika dost mocna al pa sem js nesposoben
10 mi jih je reklo:"ne kupuj AR", ampak jaz sem jo vseeno kupil
Vuchko napisal/-a:Ja rabo bi luc ker mam eno novo drugo pa staro in je druga zelo zbledela ter motna Zdaj pa delam na tem da bi dobo novo.Za zasluzek se mi pa jebe,ker se mi gre zgolj za videz kot pa za tistih 50€ al kolk je vredna luc
Edit:Sem jo poskusal razbit,vendar brez uspeha ker je ocitno plastika dost mocna al pa sem js nesposoben
ja luc je verjetn mal vec kot 50€, ce pa ti jo je problem razbit pa sam rec, to se da zlo hitr postimat...lahko pa ti tud ksno macolo posodm.. mal heca, lp
treba je zamenjat celotno luc,probajte jo nabavit od konkurence je bolj poceni jas sem na moji menjal obe ker so ble meglene ne počene,sam ti mas plastiko jas mam steklo,...