No ravno danes nabavil Michelin Pilot Alpin PA2 205-55-16 91H.
Bomo videli kako se obnese, nisem namreč pristaš mišelink. So pa bile nesramno poceni, tako da se je splačalo.
LP

Uniroyal je bl tak .. Oziroma graja se njegova hitra obraba, kar bi na 166 lahko prišlo hitro do izrazaTeo napisal/-a:Jaz pa zmeraj bolj razmišljam da bom kupil letne gume in sicer nekaj kar je dobro za dež, kak Uniroyal ali kaj podobnega.
Sam se namreč ne spomnim, kdaj sem nazadnej vozil po snegu, pa tudi drugače imamo vedno več kot pol zime bolj jesenske temperatiure kot pa zimske.

Uniroyal MS+ 66 rain tire m+sTeo napisal/-a:Mah glej tako je, v vsakem primeru moram dat za gume 500€, ker imam za letne gume GY F1 in kot vemo je ta guma porazna pri nizkih temperaturah in bog ne daj snegu.
Ker pa se mi želodec obrača, da bom najprej plačal te evre, nato pa mi bo avto 90% časa med zimo plaval na cesti kot ladjica, s epač nagibam k neki drugi rešitvi. In sicer, da bi kupil neke letne pnevmatike, ki bi jih nato vozil smao med zimami in ki bi bile predvsem dobre na mokri cesti. Ker kot vemo je snag na cestah samo nekaj ur, preden ga splužijo, nato pa je voda.

Če te prav zastopim, boš poleti še vedno vozil F1?Teo napisal/-a:Jaz pa zmeraj bolj razmišljam da bom kupil letne gume in sicer nekaj kar je dobro za dež, kak Uniroyal ali kaj podobnega.
Sam se namreč ne spomnim, kdaj sem nazadnej vozil po snegu, pa tudi drugače imamo vedno več kot pol zime bolj jesenske temperatiure kot pa zimske.

Seveda se tudi letna guma segreje do delovne temperature, samo meni se zjutraj ne da vstajati dve uri prej da se bom šel vozit okoli in segrel gumo, da se bom brez strahu peljal v službo...Vocko napisal/-a:Bil je lansko leto v Avtomagazinu primerjalni test pro 0° Celzija med letno gumo in zimsko po mokrem, suhem in po snegu. Letna je bila po snegu porazna, pri vsem drugem pa daaaleeeč boljša kot zimska.
Tako da ni treba verjet vsej tej propagandi, ki jo gumarji forsirajo...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta