Tema je že v redu ! Sam, če še keri obiskovalci foruma čitajo to temo, bodo nas alfiste imeli za pijandure in za neodgovorne voznike . Sicer pa tudi jaz rad kaj spijem, in nedolgo nazaj se mi je zgodilo da sem čistil obcestne jarke z mojim traktorjem; posledica samo polomljena plastika pod motorjem, na srečo, lahko bi se končalo veliko slabše za alfo.
jaz hodim na euro gimnazijo v LJ, ne da bi se s tem hvalil ker je privatna gim. dalec od tega, bil sem 3 leta na gim sentvid, letos sem se pa prepisal ker bi ponovno padel...(placam si jo sam)
- no na nasi soli je kar nekaj bogatih sinckou, ki jim ocetje kupijo drage avte- bmw-je, audi s3-nova, res use se najde...
in vsi, res prisezem vsi non stop vozijo pod vplivom alkohola, u petk gredo z avtom in se vracajo pijani,
jaz tega ne morem verjeti, se nikoli se nisem usedel za volan pa ce tudi sem samo 1 pozirek spil...
Ronnow napisal/-a:Sicer pa tudi jaz rad kaj spijem, in nedolgo nazaj se mi je zgodilo da sem čistil obcestne jarke z mojim traktorjem; posledica samo polomljena plastika pod motorjem, na srečo, lahko bi se končalo veliko slabše za alfo.
A si pomislil, da bi se lahko končalo veliko slabše zate, ali pa še huje za koga drugega ki bi ti pripeljal nasproti ? Zelo odgovorno obnašanje, bravo
lihkar sem prišu domov...še dobro da me niso kopsi ustavli ki čene bi zih napihal...sicer nisem dosti spil,vendar tri velike pive tudi niso lih nedolzne ..lahko noč zelim