Pač včasih me prime, da bi si ogledal kak film, pa ne vem kaj naj gledam...
Zanima me predvsem kateri filmi so vam bili všeč, oziroma rad bi dobil kak dober predlog
V mislih imam predvsem trilerje in podobno...Tudi kakšna komedija nebi bila napačna

Evo popravuivan napisal/-a:ja vsi hudi filmi sam pathfinder sm mal presenečen da ti je všeč, jaz sem ga komaj do konca pogledal. na polovici me je zgubil pa niti nisem več sledil pol.
sam vikinge so reees hudo uprizoril
aja pa transformers- k sm biu mejhn... ... zlo mejhn smo se skos u šoli transformerje igral in mam mal sentimentalne vrednosti tko da mi je film res hud, pa še efekti.... respekt![]()

točno tako...res fenomenalen film...čist drgačen...sem že kar zasičen instant hollywood-aivan napisal/-a:nasploh grindhouse (planet terror-rodriguez in death proof-tarantino) je biser filmskega ustvarjanja, sam treba je razumet kaj hočta povedat.
že to da je tok drugač od vsega drugega hollywoodskega sranja je pomemben faktor

Mhm...sam morš pa priznat, da planet terror je pa prav nagnusennasploh grindhouse (planet terror-rodriguez in death proof-tarantino) je biser filmskega ustvarjanja, sam treba je razumet kaj hočta povedat.
že to da je tok drugač od vsega drugega hollywoodskega sranja je pomemben faktor
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov