Koliko mislite, da bi prišel strošek popravila za tole? Se mi zdi, da res ni veliko škode....
http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1274107842&

Se podpišem.Alfaspider napisal/-a:Če bi bil punto potem res ne. Raje najdi eno celo oz. šparaj dalje.

Za take primere obstaja neka mašina (sem že pozabil kako se ji reče, neki blablabla spoter), ki na vdrto mesto prilepi elektrodo, pol se pa da vse to ven potegnit. Seveda je treba prej barvo dol zbrusit in po postopku poglihat vse grbine, ki zaradi tega nastanejo. Sem videl pri kolegu, ko je popravljal precej zdelan rezervoar od motorja - sedaj pa je rezervoar kot iz škatlice...Alfaspider napisal/-a:Če prav vidim je poškdovan tudi pokrov motorja. Pa zadnjih blatnikov se ne da kar tako klepat, ker je dvoslojen pleh in ne moreš priti zraven.

Kje si pa to slišal ... nov pokrov je cca 500eur ... sem se zanimal ene 5 mesecev nazaj in dvomim da so dvignili cene za 100%.emferli napisal/-a:Samo nov pokrov motorja stane več kot 1000 €, odbijač 600 € + barvanje. Lahko pa seveda najdeš rabljene dele.

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)
Stari ni dost keša za Thesis(BTW:najlepša limuzina vseh časov), premal sm bil priden(U know how we doH.P. BaXXter napisal/-a:kje so thesisi
zakaj pa nebi audija predelu na plin?....glede nato da si "prwi lastnik" se mi ne zdi slaba ideja.....audi ni slab avto....
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost