GTV

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
M
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj

Koliko mislite, da bi prišel strošek popravila za tole? Se mi zdi, da res ni veliko škode....

http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1274107842&
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če bi bil punto potem res ne. Raje najdi eno celo oz. šparaj dalje.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

pomoje okoli 300 eur... ce kupis rabljeno meglenko seveda...

-klepanje zadnjega blatnika+ barvanje
-sprednji odbijac namestitev + barvanje
-rabljena meglenka
Slika
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če prav vidim je poškdovan tudi pokrov motorja. Pa zadnjih blatnikov se ne da kar tako klepat, ker je dvoslojen pleh in ne moreš priti zraven.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
emferli
Alfa Junior
Alfa Junior

Samo nov pokrov motorja stane več kot 1000 €, odbijač 600 € + barvanje. Lahko pa seveda najdeš rabljene dele.
...lo stesso sangue abbiamo noi...
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zasavje

Alfaspider napisal/-a:Če bi bil punto potem res ne. Raje najdi eno celo oz. šparaj dalje.
Se podpišem.
NUR FUR EXPORT!! tut to nekaj pove. Na splošno ni videt lepa. Raje poišči eno k bo brezhibna.
Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

Alfaspider napisal/-a:Če prav vidim je poškdovan tudi pokrov motorja. Pa zadnjih blatnikov se ne da kar tako klepat, ker je dvoslojen pleh in ne moreš priti zraven.
nisem vedel, hvala...pri moji 156 je bilo podobno, vendar je le nekako ven pleh potegnil
Slika
Uporabniški avatar
divja kripca
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

A se ne da teh dvojnih zadnjih blatnikov na vakum popravit? Če lahko na vakum popravi vdrtine od toče pa blatnik ven potegne, potem bi loh tud tole ... al ne? Verjetnu pa nebi bilo poceni :)
Kako hudiča naj se navežem na avto, kjer vse deluje brezhibno tja v tri dni ?
Uporabniški avatar
Alfa Dog
Alfist
Alfist
Kraj: Pivka, Ljubljana

Alfaspider napisal/-a:Če prav vidim je poškdovan tudi pokrov motorja. Pa zadnjih blatnikov se ne da kar tako klepat, ker je dvoslojen pleh in ne moreš priti zraven.
Za take primere obstaja neka mašina (sem že pozabil kako se ji reče, neki blablabla spoter), ki na vdrto mesto prilepi elektrodo, pol se pa da vse to ven potegnit. Seveda je treba prej barvo dol zbrusit in po postopku poglihat vse grbine, ki zaradi tega nastanejo. Sem videl pri kolegu, ko je popravljal precej zdelan rezervoar od motorja - sedaj pa je rezervoar kot iz škatlice...
Odštevamo čas do nove alfe...
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

emferli napisal/-a:Samo nov pokrov motorja stane več kot 1000 €, odbijač 600 € + barvanje. Lahko pa seveda najdeš rabljene dele.
Kje si pa to slišal ... nov pokrov je cca 500eur ... sem se zanimal ene 5 mesecev nazaj in dvomim da so dvignili cene za 100%.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nov pokrov stane 592,78 € + DDV + marža = cca. 800€. potem rabiš pa še scudetto in značko ter seveda barvanje pokrova. 1000€ bo kar realna cifra.
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

A ve kdo mogoce....zakaj ime npr. (kot moja ex 156 1.6 '97) katalizator + zadnji lonec.....npr. eno GTV (2.0TS '96), ko sem pa videl ma pa katalizator + srednji lonec + precni lonec + precni lonec + mali zadnji lonec ? :?
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A je kdo razmišljal oz. se že kdaj zanimal, koliko pride FL za GTV/SPIDER... Paše vse direkt če menjaš havbo in odbijač? :?:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
H.P. BaXXter
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

kje so thesisi :D

zakaj pa nebi audija predelu na plin?....glede nato da si "prwi lastnik" se mi ne zdi slaba ideja.....audi ni slab avto....
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep :lol:)
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

H.P. BaXXter napisal/-a:kje so thesisi :D

zakaj pa nebi audija predelu na plin?....glede nato da si "prwi lastnik" se mi ne zdi slaba ideja.....audi ni slab avto....
Stari ni dost keša za Thesis(BTW:najlepša limuzina vseh časov), premal sm bil priden(U know how we do :lol: )...

Ah sej je super, moti me res me moti da sta na vsakem parkingu dva... Ni več občutka individuma(ego na področju osebnega prevoza ni zadovoljen :lol: )... Pimpat se mi pa ne da, ker bom pol čist zjebu videz avta :roll: ... Vidim pa da si ti VW fan, tk da če hočeš se zmenma :mrgreen:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Odgovori
  • Informacija