Sava Eskimo S3 185/65-15 in se na 147 dosti bolje obnesejo kot na 156, oprijem je veliko boljši in avto dosti kasneje zdrsne....je kar velika razlika....
Jaz sem tudi na svoji bivši 147 JTD imel 185-55-15 vpisane. Mogoče to ne velja za močnejše bencince ( 2.0 ), ali so pa bili šlampasti pri homologaciji.
aaxxx napisal/-a:Jaz sem tudi na svoji bivši 147 JTD imel 185-55-15 vpisane. Mogoče to ne velja za močnejše bencince ( 2.0 ), ali so pa bili šlampasti pri homologaciji.
aaxxx napisal/-a:Jaz sem tudi na svoji bivši 147 JTD imel 185-55-15 vpisane. Mogoče to ne velja za močnejše bencince ( 2.0 ), ali so pa bili šlampasti pri homologaciji.
A dizl s 150KM ma pa lahko tako ozko gumico?
Moja 147 je bila JTD ne pa JTDM, tako da je bilo 115 konjičev.
sedaj, ko imam namontirana jeklena platišča z zimskimi gumami mi pri 130km/h trese volan, pri nižjih hitrostih pa ne...pri letnih se mi to ni dogajalo...
sedaj, ko imam namontirana jeklena platišča z zimskimi gumami mi pri 130km/h trese volan, pri nižjih hitrostih pa ne...pri letnih se mi to ni dogajalo...
moram dat centrirat?
je lahko kaj narobe če ne dam?
Seveda potrebno je centriranje.
LP
Centrirat. Če ne, lahko uničiš končnike, kar je pa precej večji strošek...