A je mogoče kdo izmed vas pred kratkim kaj plačeval preko Paypala. Sem namreč kupo neko zadevo na Ebayu sedaj pa ne morem plačat, ker mi Paypal zahteva neki unique Expanded Use Number.
Ne vem kje naj najdem to 4 mestno številko. Sem pa dvakratg že zajebo in imam samo še eno možnost.
Ali si se prijavil prijavil na paypalu.
Postopek je namreč sledeč, prijaviti se moraš na paypal, kjer vneseš številko svojega mastercarda, nato ti odtrgajo ca. 1 eur in na izpisku imaš zraven te bremenitve napisano 4-mestno kodo, katero potem uporabljaš za plačevanje preko paypala.
Tako da sam postopek registracije kar traja, preden dobiš izpisek iz banke, vendar je zaradi tega poslovanje toliko bolj varno.
Paypal po novem dela v sloveniji in to v polni funkcionalnosti. Tista stevilka je pa res na izpisku kreditne. Sam moras pac kreditno registrirat pr njih pa bos pol a izpisku vidu. Če ze mas registrirano kreditno maš moznost da ti kodo še enkrat pošlejo.
Kreditne pri paypalu ni treba registrirati, vendar ne moreš fizično do denarja, dokler tega ne narediš - prav tako pa niso možna plačila. Če samo prejemaš denar, a ga ne rabiš (še) dvignit, se s kreditno nikamor ne mudi.
a kdo ve kok stane upgrade na premier account ? sm use pregledu pa nism najdu
pa se neki a si je kdo ze nakazal iz paypal na eurocard in ce je kok casa je caku in kok so mu trgal ?