Eibach-i so gore. Prednje amortizerje sem menju takoj ko sem kupu avto, zadnjih ne ker ni blo dnara. Grem pa v petek na testiranje amortizerjev v Gorico. Saj imam v nacrtu ze en lep cas menjavo komplet amortizerjev...sam financno ne znese oz. pride zmeraj nekaj vmes. Pa se tisto skripanje bo treba odpravt ker je nevzdrzno. Bom preveru se kako je z gumicami u Italiji, ce ne bo treba pa powerflex not dat.
Torej so amortizerji čist originalni? To je verjetno vzrok za večino težav, kokr vem je treba poleg fedrov zamenjat ali predelat tud amortizerje, da je efekt taprav.
Glede škripanja pa sem dons tud pri mojem slišal zjutraj, da mal poškriplje spredaj desno ko čez kakšno kotanjo uletiš
Sicer verjetno zaradi mraza, ampk to ne kaže na nič dobrega.
Ja, v amortizerjih je fora. Pri meni nič več ne zabija, odkar sem jih dal stršati. Nažalost je pa to bolj "socialna" rešitev, ob prvem višku denarja bom nabavil ali Eibachove, ali pa Koni Yellow.
Škriplje pa kot stara kripa, mene tudi ta powerflex mika...
alro napisal/-a:@creed555, sem ti že povedal, da po zvoku sodeč, ti škripa po vsej verjetnosti zgornja roka. Pri meni je bilo isto, zdaj je pa vse tiho .
Zadnjič ko sem jo vozil je škripalo samo spredej in tisto je bila 99% zgornja roka. Veš kaj, malo manj seksa v avtu pa ne bo nič škripalo . OK, dovolj OT.......torej kdaj lahko preizkusim Q2 ?
od vseh firm je edin alfa tok nesposobna da ne zna narest podvozja k ne škripa? sej je lep avto, sam k si večjo sramoto narediš k čez malo lukno zapelješ in te vsi gledajo k da ti je pol podvozja odpadl.