Dosti BMWjem sem ze sraufal. In se strinjam z birdyem.birdy napisal/-a:
ps
ce slucajno ti al kerkol tvoj kolega kupuje jajca bawarska, naj se zaveda tega: edino bavarci z 6 in vec cilindri so GUT. vse ostalo je srednja zalost
Pri nas je isto.birdy napisal/-a: psss
www.bmwslo.com <-kljub kupici postopacev(dodaten razlog da ne maram bmw), se zmeram pravi odgovor na vecino vprasanj(na kere so znal odg.)

Sem imel priloznost vozit. Razen tega da ono elektroniko ce ne dela popravit je skoraj nemogoce, ampak tudi gre ne kot bi se to spodobilo. Tako kot si napisal - nic brutalnega. Je pa bilo zelo zanimivo voziti 1991 M5. Tisto pa je brutalno...birdy napisal/-a: pss
bmw-jev v12 je zakon750 od kolega...nc brutalnega, sam sape pa ne zmanjka

hmmm, zvok je normalen, le gre cez 90 stopinj, in vcasih se vetrnica ne prizge....birdy napisal/-a:tole sem pozabu:
ne vem sicer kak problem ma tale 518, samo ce slucajno nisi vedu majo bmw-ji hlajenje izvedeno s pomocjo vetrnice, ki ima notr visko sklopko, in je cisto mozno, da je visko odpovedal(ce se pregreva) ali da je visko zagrabu(bi znal podhladit motor)->sam to slisis, razen ce si gluh(tovornjak.press-tisti ki ste kdaj mel bmw-ja vete o cem govorim)
"

sm ze zdaunaj se prijavil na bmwslo forum, vendar po vec kot 5 dneh me se niso sprejeli. oz nisem dobil dovoljenje administratorja ter aktivacijsko kodo... naj gredo v rit...birdy napisal/-a:cisto mozno, da je visko odpovedal(ce se pregreva) ali da je visko zagrabu(bi znal podhladit motor)-i"
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost