Ti si tk zmešanPepsi napisal/-a:Mama te bo klofnla, pa haus arest boš mel, ne bo nč koklji treba. K itak pol ne boš vidu 14 dni sonca
Sm ti že povedal kako je stanje..nebom se ponavljal

Čakam sneg pa ga je vsak dan manj ...Pepsi napisal/-a:Drugače pa opažam da je forum poln kot že dolgo ne ob tej uri, če se je še komu drugemo kot Patrulji(stari za tebe ne dvomim) zgodilo kaj zanimivega naj pove

-ne vem zakaj je bilo potrebno premaknit temo,če ne moti avtorja (bošta),ne vem zakaj moti tebe,čisto zunaj konteksta pa tudi ni,zdaj je šele nepreglednoPepsi napisal/-a:A odpremo še eno temo z naslovom, Lojzove dogodivščine![]()
Ta star zadnja stvar, ki bi bila je to da bi me motiloalfafil napisal/-a:-ne vem zakaj je bilo potrebno premaknit temo,če ne moti avtorja (bošta),ne vem zakaj moti tebe,čisto zunaj konteksta pa tudi ni,zdaj je šele nepreglednoPepsi napisal/-a:A odpremo še eno temo z naslovom, Lojzove dogodivščine![]()

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

Pepsi nič se neboš norca delalPepsi napisal/-a:Ja jutri se bomo norce delali, k bo mali Deyann zabil geografijo,... namesto da bi se učil se širokousti po MSNjuKo bi vi le vedeli, kaj vse je že on

PiflarDeyann napisal/-a:Pepsi nič se neboš norca delalPepsi napisal/-a:Ja jutri se bomo norce delali, k bo mali Deyann zabil geografijo,... namesto da bi se učil se širokousti po MSNjuKo bi vi le vedeli, kaj vse je že on
![]()
POPRAVIL SEM!!!![]()
Z štirko![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti