Oprostite za Off topic ampak,
Lahko meni pošlješ, če hočeš, pa bo moja punca prevedla. Študira hrvaški, srbski, makedonski, bolgarski jezik.
Lp
Dejan
Moderator: Tehnika moderatorji
Mah hvala za ponudbo, ma bom js to sproti prevedel.. Sicer se pa tukaj niti ni šlo za hrvaščino, glede na to da je najbolj jamral folk ki tega ne rabi in ne bodo tega sploh delal,šlo je za prco samo zato ker kao hrvaško pa ne... Vse jezike , sosedovga sploh pa južnega to pa nedejch79 napisal/-a:Oprostite za Off topic ampak,
Lahko meni pošlješ, če hočeš, pa bo moja punca prevedla. Študira hrvaški, srbski, makedonski, bolgarski jezik.
Lp
Dejan

Kot pravijo, slika pove več kot tisoč besed! A se da še kje dobit kako sliko?Pepsi napisal/-a: NAVODILA ZA ZNIŽANJE SEDEŽA V SLOVENŠČINI
1. Odstranimo in totalno izklopimo akumolator.
2. Pod sedežem se nahajajo konektorji za Air Bage, ki jih moramo izklopiti
3. Potem izvijačimo sedež ven. Sistem je klasičen, prvo damo sedež skrajno v eno smer, pošraufamo in nato obratno. Ven vzamemo vse tudi sanke.
4. Najbolj delikaten del. Treba je odstranit tla oz. tapecirungo. To naredimo tako da iz železnega žleba potegnemo plastično lajšno, ki se drži za tkanino. Ne gre z lahkoto, toda ne delat tega na silo v enem kosu , ampak malo po malo. Železni žleb ima zobe proti noter, tako da je treba tkanino vleči v kontra smer da se ne potrga vsega skupi![]()
5. Odstraniš vijake ki držijo sedišče za sanke(tirnice)...
6. Fora vsega skupaj je da odstranimo mehanizem za nastavitev višine sedeža. Zadeva izgleda tako :
Sedež
Mehanizem
Vodila
Torej mehanizem ven. Drži se z dvemi vijaki iz vsake strani in netom(uporabite pormašino za odstranit)
7. Ko ti uspe to odstranit vrneš prejšnje stvari nazaj saj vodila, sedež in to tudi brez mehanizma pašejo luknja na luknjo.
Torej bit je najti ta mehanizem in ga dati stran ter nato vse vrniti na svoje mesto. Sedež bo 2-3 cm nižje, razlika pa nepopisna.
Opozorila:
- Akumulator
- Odstranit oz malo porezat bo treba plastiko iz zunanje strani, ker je sedež nižji in ti zna zapenjat.
- Enota za varnostni pas se sedaj drži za up.e in down.e, toda zraven je še ena že narejena luknja v katero premestimo to in to je to.

Za koga drugega ne vem, ampak jaz pa res nisem služil v "Titovi" vojski, ker če bi bilo tako, bi moral stat v postroju že pri 13 letih ali prejPepsi napisal/-a:Sicer pa GTAm in Alro bi mogla znat sej sta bla še v Titovi vojski
LP2.9 Prepovedano je pisanje v narečju ali slengu, potrudite se pisati v pogovornem slovenskem jeziku in ne v narečju ali slengu, katera nista razumljiva vsem uporabnikom

Torej zakaj spreminjat nekar kar ugaja tvojim potrebamblazp napisal/-a:Če bo kdo to delal bi se priporočal da sprobam če je res taka razlika da se splača to delat. Ker meni se ne zdi da bi bil original previsok.

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Tudi jaz nimam potrebe po višanju sedišča, toda se najdejo določeni osebki ženskega spola (ki občasno poprimejo za volan moje alfice), ki bi rade to možnost izkoristle, zato pač vprašam.bass napisal/-a:V 145 pa res ni potrebe po VIŠANJU sedišča.Verjetno, da se ne da, če odstraniš mehanizem. Vsaj jaz pa zase vem, da imam sedež na najnižji poziciji odkar je bil avto kupljen in tega sigurno nebi pogrešal.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti