Zdj mi pa povej v keri ulici al pa delu mesta se pr vas lahko parkiraš pa da ni gostilne v rangu 50mRpDany napisal/-a:ta avto vidim veckrat na cesti pa pred gostilno v selnici![]()
pa v borovi je tudi par lepih alfic vkucno z tito156-ovo.
sem vec x tam.

-tam jaz šraufam (oziroma Golja) AX od hčere,kaj je že sestavil K1,rekel je da bo do božiča gotovbošta napisal/-a:Ne vem kolkokrat si me videl,v Selnici sem bil dvakrat v gostilni.
Drugače če sem v Selnici sem pri Golji če poznaš,tam malo friziramo pa šravfamo KONJIČKE.
LP Boštjan

-mašina je že vžgala-njegova pupa pressbošta napisal/-a:Ima že skoraj vse skupaj,v petek je dobil pobarvano šasijo, motor je pa vse uštimal edino pizdarijo ima ker nima elektrike na svečkah.
Mašina pa bo bomba če je od rs4.
Golja je pravi car kar se tiče motorjev in vse kar se gre o avtih.
LP Boštjan

Torej bošta ni bil tole slab nasvet od alfafila, takšen je bil moj prvotni plan samo da se sedaj seli v QVjko in ne V6...alfafil napisal/-a:-vem da je to za nekogar bogokletno,ampak jaz bi tvojo alfico imel s vgrajeno plinsko napravo in ko me "prime",preklopim na bencin,seveda,če bi jo imel za dlje časa,to je zame,namreč,idealna kombinacija

Mislim da pri taki zalogi moči kot jo ima 2.5 V6 preklapljanje ni potrebno.alfafil napisal/-a:-vem da je to za nekogar bogokletno,ampak jaz bi tvojo alfico imel s vgrajeno plinsko napravo in ko me "prime",preklopim na bencin,seveda,če bi jo imel za dlje časa,to je zame,namreč,idealna kombinacija

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta