Pol si ti še večji revež kot jestJonas napisal/-a:Jz osebno stroske se nakak prezvecim, ceprav steska, glede na to, da sem student, ampak razpizdi me pa to, da z avtom nekje na cesti ostanem. Vsak trenutek brez avta je zame izguba in je to nesprejemljivo. Pa dobr, nimas kej. Ni se odloceno, da se je s tem moja Alfisticna kariera koncala, ceprou nekega bistvenega razloga za nadaljevanje iz osebnih izkusenj nimam in jih za zdaj se ne vidim.
V dveh letih sem imel stroskov popravil cca 600.000 - 700.000Sit, to so samo redni in izredni servisi. Drugega raje nebom se zraven pristel
LP
Tole ravno ne gre skupaj študent, dan brez avta izguba.....Jonas napisal/-a:Jz osebno stroske se nakak prezvecim, ceprav steska, glede na to, da sem student, ampak razpizdi me pa to, da z avtom nekje na cesti ostanem. Vsak trenutek brez avta je zame izguba in je to nesprejemljivo.
LP

Delam prek studentskega servisa, da lahko vzdrzujem to cudo, na delo se moram voziti, sem iz lj, punco imam iz mb, veliko casa sem edini voznik pri hisi, tako da je treba bit stalno v pogonu, imam stara starsa dokaj bolna, ki jih je potrebno viziti k zdravniku,okolistu etc etc, vsak dan je treba it v trgovino, po plin, po osebne stvari, po zdravila, med vsem tem se na fax in delat delovno prakso.... a naj se nastevam? Ce sm brez avta 2ure je to ze prevec zame.Foggy napisal/-a:Tole ravno ne gre skupaj študent, dan brez avta izguba.....Jonas napisal/-a:Jz osebno stroske se nakak prezvecim, ceprav steska, glede na to, da sem student, ampak razpizdi me pa to, da z avtom nekje na cesti ostanem. Vsak trenutek brez avta je zame izguba in je to nesprejemljivo.
LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov