Veliki Test Avtomobilov (???Grobnik???)

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Kar marca probi zrihtat Pepsi :mrgreen: takrat glih letne gume pridejo gor....pa verjetno nas je veliko, ko bi radi svoje stare skurli preden montiramo nove :lol:
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

@ Žival čipaj ne...čeprav pomoje boš do takrat že zamenjal Alfo in boš kaj drugega pripeljal....če ti je ne bo škoda...
Kokr kaže trenutno bom kar na alfi ostal, ker dobro ohranjenih raket enostavno ni za dobit. 166ke mi pa ni škoda, tistih par krogov, pa en drag bo pa že zdržala na pisti. Določte datum, da si vnaprej rezerviram prosto, povejte kok stane in kam nakažem, ter poglejte v svoje garaže, če se vam kje kake 205 55 16 gume za skurit skrivajo.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ta tiste, ki vas skrbi za gume:

2 kroga lahko komot odvoziš tudi na navadnih, trik je samo v tem, da greš s proge dol preden se gume začnejo mehuriti, ker potem jih pa v 1 krogu dobesedno scefra. Jaz sem na eagle f1, ki že na začetku niso bile bogvekaj naredil cca. 30 krogov, pa so še vedno ok za na grobnik. Sem jih pa šel hladit vsakih 4-5 krogov.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

No jaz bom do takrat že nabavil neke semi-slick gume, vendar me zanima, če je kje tam možna premontaža, ker bi vzel s seboj še en komplet dunlopk.

Razen, če ima kdo za posodit še en komplet 18" platišč.

@Veloce: pač ker si ti običajno rad zjutraj premisliš. Doslej si bil prijavljen na vse prve tri rally, če me spomin ne vara pa potem dejansko nisi prišel na nobenega.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nikjer ni nobenega vulkanizerja v bližini niti bencinske pumpe, tako da je potrebno bit pripravljen oz. imeti 2 kompleta platišč in kantico sabo. Lahko se potem zmenimo, da nekdo vrže v avto še hidravlično dvigalko, da ne bomo na roke vintal. Pa en kompresor tudi ne bi bil odveč.

BTW cariniki težijo za 2. komplet gum na platiščih, zato jih je najbolje imeti v prtljažniku in ne na zadnji klopi.

Veloce je bil prijavljen tudi na Grobnik, pa ga potem ni bilo na spregled.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Na Grobniku imajo vulkanizerja, tako da je premontaža mogoče, za motorje je celo mogoče kupiti pnevmatike, za avtomobile pa ne vem.

Lp
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jaz sem govoril za avte. Vsaj pred 2 leti ni bilo.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Črpalka je v sklopu dirkališča, za boksi, samo kako in kdaj dela pa nevem :wink:
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Jz bi z veseljem su na progo koncno, pa ceprav mam mlincek. :) Sicer letos mislm it nujno na Nur, ampak bi tud su na Grobnik. Blem so sm gume. Mam sicer ene letne, k bi jih lahko cist zjebu. Ce bo kej iz tega se pridruzm z veseljem.
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

gume so tudi pri meni problem, mam namrec malo (se ne celo sezono) vozene t1r in jih nebi rad unicil:)
ampak ce bom dejansko sel se bom potrudil ter nekje staknil ene za unicit.. mislim, da ima vsak vulkanizer kak par na zalogi:)
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Uroš napisal/-a:
Pepsi napisal/-a:astra gre z preizkušnjami menda čez, ali pa bo zavarovana samo za tisti vikend :wink:

če pa ima kdo boljši predlog pa tudi mene zanima ja :)
zavarovanje z preizkusnimi velja le na območju SLO !
kako pa lahko rešimo ta problem :?: :|
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Vse tiste, ki vas skrbijo gume... Če le imate platišča, jih zagotovo lahko zrihtamo kje.. Vsaj js bom obiskal svojega vulkanizerja in mu povedal kaj bom počel, ter upam da bom med zavrženimi najdel kake Dunlop SP2(neverjetno trde) in jih odpeljal dol. . Drugače pa se eni z gumami preseravajo da take gume puščajo tam da so dobre še za celo sezono ali še več :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

@ pepsi
ko bos sel ke kr reci vulkanizerju:
gume za AR 75
sirine so lahko 195,205,210,215
cole pa: 14" ali 16"
pri cemer je sama visina gume skoraj nepomembna(samo da "priblizno" pase na 75 1.8 T, saj ma razpredelnice pa bo vedu)

ko bos vedu, kok $$$ bi tvoj vulkanizer mel prosim sporoci

lp

ps
upam da mi bo ratal spravt punco dol za ne prevec dnarja
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Alfaspider napisal/-a: Lahko se potem zmenimo, da nekdo vrže v avto še hidravlično dvigalko, da ne bomo na roke vintal. Pa en kompresor tudi ne bi bil odveč.

Dvigalko bom imel sabo, ravno tako kak križ ključ in morda še kaj orodja, kompresor tudi lahko, tako ,da najbolje da vsak napiše kaj lahko prispeva zraven.
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Ja definitivno vikend, med tednom je tudi pri meni kriza z časom.

Bi pa tudi jaz potreboval kaka platišča za mojo 147 5x98 17", bo tastare potenze gor fliknil, ker spomladi pridejo glanc nove gume na mojo pa jih nebi ravno na grobnik vozil. Si moram ta komplet potenz, ki je še zdaj na platiščih prihranit :D
Odgovori
  • Informacija