Veliki Test Avtomobilov (???Grobnik???)

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

Pepsi napisal/-a:
Uroš napisal/-a:
Pepsi napisal/-a:astra gre z preizkušnjami menda čez, ali pa bo zavarovana samo za tisti vikend :wink:

če pa ima kdo boljši predlog pa tudi mene zanima ja :)
zavarovanje z preizkusnimi velja le na območju SLO !
kako pa lahko rešimo ta problem :?: :|
poceni bolj težko, ena varijanta je SLO tablice do meje, potem pa tam nekje kupit HR probe + HR zavarovanje,
ali pa avto registrirat, tehnični, zav.,cestnina potem (čez par dni)pa ga odjavit iz prometa in zahtevat nazaj neizkoriščen del zav. premije in cestnine
,ali pa na prikolico in verjetno na meji prijavit kao nekakšen začasni uvoz ??? če obstaja kaj takega pa ne vem.
Uroš
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Imam enga golfista kandidata :D Moj sošolc s faksa...

Ima Golfa IV TDI 115KM (čipanga na 150) :D

Če bo "cena prava" bo šel zraven. (drgač mislim da so mu alfe všeč, odkar je mojo pelal, pa bi rad še kakšno vidu al pa pelal :D:D:D)
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

za grobnik je cena 12000kun za dve uri. na grobo preračunano je to 1710 evrov. to pomeni če nas je 20 okoli 80 evrov na osebo.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Tale je pa kr mal huda a ne?
Definitivno sta dve uri premalo da bi karkoli naredil, razen par krogov freestyle po pisti...
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

dve ure je kar nekaj časa :wink: glede na to da več kot 8 krogov ne boš šel vozit, ker tam zna avto res trpet. Prav tako ti ne bodo gume veliko dlje zdržale na polno :wink:
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

samo upam da bom že našel eno 155 v6 dokaj solidno rabim za projekt če ne s turbo 2.0 v6 155 nebo kaj,je že zdaj strošek sam motor porihtat pa avto najdit
Slika
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja cena je res mal huda. Pa glede na to da nas je "prijavljenih" 16 in da se bo najmanj 5 od teh se premislno, bo cena le se narasla. Kak termin ste ze zbral? Kr vrjetno dost ljudi caka da zvejo tocn datum.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ju3 dobim dodaten info o prostosti mogoče kakega rdečega kvadratka na urniku :mrgreen:
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

mene in 2.0 v6 projekta ne bo ker je šel projekt v tuje roke lahkp pa z citroenom pridem sm bom prepočasen
Slika
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

predrago in premal casa->lahko me izbrisete iz liste potencialnih(za cel dan bi se mogoce se sel jeb** z registracijo itd, za dve ure pa tud po pomoti ne)

ps
pridem pa najbrz gledat
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Js upam, da se bo dalo zmenit za kaj ceneje, ampak treba je vedet da najemamo dobro progo kot prvo in to nikakor ne more biti 12,25eura :roll: . .

Definitivno je najbrž ceneje, če plačamo po avtu toda potem ni zagotovljeno da ne bo nikogar drugega na progi :wink: Torej razni dragi in taki ter onaki testi odpadejo :?

No bom pa definitivno sporočil kaka je situacija, ampak take bedarije na urejenem dirkališču še nikoli niso bile poceni :wink:

pa da razrešim še kako primerjavo o ceni:
pa da na hitro komentiram Mobikrog , ker živim 10min stran, tisto napram grobniku ni urejeno dirkališče, ker na grobniku lahko tudi pri 150 zletiš iz steze pa kolateralne škode na avtu najverjetneje ne bo če ga ravno ne obrneš na streho :oops: Po drugi strani bi za naše potrebe mogoče bilo ok, pa še gume bi dalj zdržale, glede na to da sm na grobniku v 4ih krogih skoraj stopil gume.

Drugače, pa najverjetneje je še kako dirkališče kje...

Kaj pa v Logatcu, tisto je racetrack ali gokartsteza?
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Ne zdej komplicirat z zasebnim najemom, zato da bomo mi sprobaval drag race ,katere lahko sprobavamo doma, na pisti pa če ne drugaće štoparca poakaže svoje, če bomo pelali aka "dirko" bo pač zmagal najbolj agresiven, ker pa bo preveč bojazni za avte tega ne bo...tako da sploh ne vem, čemu potrebujemo zasebni najem, priključimo se nekomu za cel dan, roštilj sabo, tako kot se to počne na track day-u in to je to 8)

Na pisto se zapelješ ko je prosta, umes pa kak čevap, pogovor z kom, bla bla bla...itd
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ura najema za Grobnik z rešilcem je mensezdi cca. 800€. Bi bilo pa fajn povprašat še hrvate, ker imajo več izkušenj s tem. Dejstvo je, da nazadnje, ko sem bil dol je bila proga najeta za 2 ure in je bilo prve pol ure ful gužva potem je bilo pa bolj kot ne prosto.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

_BiStRi_ napisal/-a:Ne zdej komplicirat z zasebnim najemom, zato da bomo mi sprobaval drag race ,katere lahko sprobavamo doma, na pisti pa če ne drugaće štoparca poakaže svoje, če bomo pelali aka "dirko" bo pač zmagal najbolj agresiven, ker pa bo preveč bojazni za avte tega ne bo...tako da sploh ne vem, čemu potrebujemo zasebni najem, priključimo se nekomu za cel dan, roštilj sabo, tako kot se to počne na track day-u in to je to 8)

Na pisto se zapelješ ko je prosta, umes pa kak čevap, pogovor z kom, bla bla bla...itd
priključimo se nekomu za cel dan, roštilj sabo, tako kot se to počne na track day-u in to je to 8)

Na pisto se zapelješ ko je prosta, umes pa kak čevap, pogovor z kom, bla

to sem jest mel v mislih, ker za cel dan bi sel urejat papirje, za dve ure pa tud slucajn ne

ps
ko sem reku predrag, ste me narobe razumel-meni osebno predrag v smislu denarja in casa, ker moram komplet registracijo izvest in potem kasneje odjavo avta in vse to tudi po pomoti ne grem delat za 2h na dirkaliscu-to je bila poanta mojega posta
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

_BiStRi_ napisal/-a:Ne zdej komplicirat z zasebnim najemom, zato da bomo mi sprobaval drag race ,katere lahko sprobavamo doma, na pisti pa če ne drugaće štoparca poakaže svoje, če bomo pelali aka "dirko" bo pač zmagal najbolj agresiven, ker pa bo preveč bojazni za avte tega ne bo...tako da sploh ne vem, čemu potrebujemo zasebni najem, priključimo se nekomu za cel dan, roštilj sabo, tako kot se to počne na track day-u in to je to 8)

Se strinjam, sam tistim čevapom še kak kotlet dodaj, pa se popolnoma strinjam.
Odgovori
  • Informacija