Ko sem včeraj prebiral Teotovo pobudo za tek v letošnjem letu sem se brez pomisleka pridružil njegovemu izzivu. Pa vendar vidim da za kaj takega ni pravega izziva pri drugih članih Alfa kluba.
In če bom jaz pri sedanjih 104 kg (upam da jih bo maja kar precej manj) do konca maja uspel preteči pol maraton potem ga lahko še kdo drug.
Da pa bi bila zadeva še bolj zanimiva pa predlagam da vse skupaj pretvorimo v tekmovanje.
Recimo da Alfa klub prvim trem na teku podeli majico kluba, ki je bolj simboličnega pomena, za prvo nagrado pa bi predlagal da se tisti ki imajo poznanstvo ali vpliv z klubskimi partnerji dogovorijo za kak zanimiv prispevek. Recimo vikend z 159 ali pa enkratni 20% dodatni popust na vse servisne storitve v roku 2 mesecev od tekmovanja,...
Skratka predlagam da enkrat za spremembo naredimo tudi nekaj zase in se udeležimo tega tekmovanja. Pa tudi če gre za to da bomo na koncu prehodili cilj - važno je da sodelujemo.
Na koncu pa bi lahko imeli tudi piknik kje v bližini da se še malo poveselimo in sprostimo.
Kaj pravite?