Mi je že Teo razložil po MSN, da se da, ampak hvala tudi tebi. No res upam da so sedeži taki kot jih je reklamiralblazp napisal/-a:Če misliš menjat menjaj vse sedeže tudi klop. Najbolje bi bilo če bi pogledal kako alfo z gretjem.
Mislim pa da mora biti pod sedežom fraj en konektor. Vsaj pri meni je bil ko sem rastavljal. Potem bi moral pomerit kable kam vodijo pa dat stikalo vmes. Lahko pa začneš kar pri varovalkah za gretje sedeže in "potuješ" z žico do priključka.

hmm... nevem, kolko sem spraševal so te feltne svinjsko drage, tko da raje skok v ITA po rabljene, sej gremo lahko skupiniko145 napisal/-a:wejla,niko tuki..tisti z rdečo 145-ko z goriškega konca...končno sm zvedu kje živiš,prow pod mojim faksomkej k me ni nič tam.ah,bo že prilika.Vse pohvale glede avta,res ti priželim dosti varnih kilometrov v tej lepotički in da bi ti karseda dobro služila.Aja,še nekej,poleti nameravam zamenjat feltne.kje se take 15-ke dobi in približna cena?tud rabljene bi vzel,ker moji alessio so ful premehki in preširoki...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti