Torej pravilni postopek..El Barto napisal/-a:A si zapeku CD tako, da si tist fajl samo potegnil na CD ali si šel na Datoteko, odprl sliko in tako zapekel CD?

sej nrg. img. to je vse isto ali ni... to slikeEl Barto napisal/-a:Ammmm ...![]()
Pepsi a si ti videl, kaj vsebuje ta rar datoteka?
@matijam
Če se pravilno spomnim, dobiš eno nrg datoteko (ko odraraš) in to datoteko potem v Nerotu (ali čem podobnem) odpreš in iz tega zapečeš (lahko pa tudi z Alcoholom).
V končni fazi (ko imaš CD zapečen in ponovno vstavljenem v PC-ju), moraš imet na CD-ju ene par direktorijev in nekaj datotek (ni nobenega autoruna), če imaš samo eno datoteko na CD-ju je pa narobe.
PS
Lahko pa poskusiš s prejšno verzijo CD-ja (tisto, ki si jo najprej omenjal), ta je pa narejena za MagicISO - postopek je isti: odraraš, odpreš datoteko (tisto, ki jo lahko) v MagicISO-tu in potem iz tega zapečeš CD.

Imam jaz nekje.AlfaForEver napisal/-a:sicer ne sodi cisto k navigaciji sam me vseeno zanima kje bi dobil setup cd za GTjko. Ko hocem zamenjat jezilk za glasovno upravljanje iz nemskega v angleskega mi zatezi za le tega. Kakšna ideja?

Kuk je pa to kej velka stvar? k neki sem sicer nasu na prijateljici muli, pa je velko sam 2,5 megaaaxxx napisal/-a:Imam jaz nekje.AlfaForEver napisal/-a:sicer ne sodi cisto k navigaciji sam me vseeno zanima kje bi dobil setup cd za GTjko. Ko hocem zamenjat jezilk za glasovno upravljanje iz nemskega v angleskega mi zatezi za le tega. Kakšna ideja?
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti