Navigacija AR 147, 166

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
matijam
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Vrhnika

k tuki maš 5 map.a pol morm odrarat pa kej inštalirat??
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Rabiš tole: Navteq CD za AR 166 G3-ICS.rar
Tisti ki ga ti omenjaš je starejši letnik, še eden je pa italija.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
matijam
Alfa Junior
Alfa Junior

aja, no zdej ga dajam dol.Pol morm te datoteke razširt npr. z win rarom, kaj pa pol morm še kej z unim iso busterjem narest al pa kej al morm sam na cd zapečt??
aja pa še neki bi te uprašov če slučajn veš kje bi za 166-ko dobu krom zadnje luči al pa kšne drgačne.
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Razširiš z Winrar-om, in zapečeš sliko CD-ja (ne kot datoteko) npr. z Nerotom (hitrost pa raje nekoliko znižaj - na 8x)

Luči boš pa moral sam iskat - lexus nekako ni priljubljen na Alficah, sploh na 166-ki ne, ker na Alficah dobro zgleda samo original.
matijam
Alfa Junior
Alfa Junior

zdej sm dav cd not pa mi kr napiše error.please check cd. Pa sm z winrarom razširu pa z nerotom zapeku image file.navigacijo mam pa not od letnika 2003 al pa 2004.Kva bi blo to narobe???
Uporabniški avatar
FuManchu
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

Ko pišeš poste, si vzami nekaj časa, da jih napišeš približno slovnično pravilno. Ostali uporabniki jih bodo laže brali, razumeli in ti zato tudi laže pomagali.
matijam
Alfa Junior
Alfa Junior

ok, bom se potrudil od sedaj naprej
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A si zapeku CD tako, da si tist fajl samo potegnil na CD ali si šel na Datoteko, odprl sliko in tako zapekel CD?
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

El Barto napisal/-a:A si zapeku CD tako, da si tist fajl samo potegnil na CD ali si šel na Datoteko, odprl sliko in tako zapekel CD?
Torej pravilni postopek..

Prvo raztegneš rar file...

potem so dve opcije...

1) notri se skriva img. file kateri vsebuje autorun ipd.. odpreš vse označiš copy/paste in zapečeš--

2) odpre ti cel kup nekih fileov, ki zgledajo neurejeni brez "tapravih" icon kot so setup, autorun ipd... Greš v Alcohol ali kaj podobnega in poiščeš funkcijo Create image oz. Ustvari sliko. Ko narediš dobiš 1. opcijo in samo zopet označiš skopiraš oz vstaviš te file na cd in ga zapečeš.. :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ammmm ... :-k

Pepsi a si ti videl, kaj vsebuje ta rar datoteka?

@matijam
Če se pravilno spomnim, dobiš eno nrg datoteko (ko odraraš) in to datoteko potem v Nerotu (ali čem podobnem) odpreš in iz tega zapečeš (lahko pa tudi z Alcoholom).

V končni fazi (ko imaš CD zapečen in ponovno vstavljenem v PC-ju), moraš imet na CD-ju ene par direktorijev in nekaj datotek (ni nobenega autoruna), če imaš samo eno datoteko na CD-ju je pa narobe.

PS
Lahko pa poskusiš s prejšno verzijo CD-ja (tisto, ki si jo najprej omenjal), ta je pa narejena za MagicISO - postopek je isti: odraraš, odpreš datoteko (tisto, ki jo lahko) v MagicISO-tu in potem iz tega zapečeš CD.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

El Barto napisal/-a:Ammmm ... :-k

Pepsi a si ti videl, kaj vsebuje ta rar datoteka?

@matijam
Če se pravilno spomnim, dobiš eno nrg datoteko (ko odraraš) in to datoteko potem v Nerotu (ali čem podobnem) odpreš in iz tega zapečeš (lahko pa tudi z Alcoholom).

V končni fazi (ko imaš CD zapečen in ponovno vstavljenem v PC-ju), moraš imet na CD-ju ene par direktorijev in nekaj datotek (ni nobenega autoruna), če imaš samo eno datoteko na CD-ju je pa narobe.

PS
Lahko pa poskusiš s prejšno verzijo CD-ja (tisto, ki si jo najprej omenjal), ta je pa narejena za MagicISO - postopek je isti: odraraš, odpreš datoteko (tisto, ki jo lahko) v MagicISO-tu in potem iz tega zapečeš CD.
sej nrg. img. to je vse isto ali ni... to slike :wink: ali pa se motim in opravičujem za zavajanje..

Za autorun pa se res opravičujem ker mi ni potegnilo da itak to zaluafa navigacija sama ker že ve kakšni direktoriji morajo bit :oops:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

OFF
Pepsi, ti preveč igrice špilaš in hodiš v cvetličarno. No saj sem jaz tudi reden gost. :lol:
Uporabniški avatar
AlfaForEver
Alfa Member
Alfa Member

sicer ne sodi cisto k navigaciji sam me vseeno zanima kje bi dobil setup cd za GTjko. Ko hocem zamenjat jezilk za glasovno upravljanje iz nemskega v angleskega mi zatezi za le tega. Kakšna ideja?
Uporabniški avatar
aaxxx
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Macau, SAR China

AlfaForEver napisal/-a:sicer ne sodi cisto k navigaciji sam me vseeno zanima kje bi dobil setup cd za GTjko. Ko hocem zamenjat jezilk za glasovno upravljanje iz nemskega v angleskega mi zatezi za le tega. Kakšna ideja?
Imam jaz nekje.

LP
Uporabniški avatar
AlfaForEver
Alfa Member
Alfa Member

aaxxx napisal/-a:
AlfaForEver napisal/-a:sicer ne sodi cisto k navigaciji sam me vseeno zanima kje bi dobil setup cd za GTjko. Ko hocem zamenjat jezilk za glasovno upravljanje iz nemskega v angleskega mi zatezi za le tega. Kakšna ideja?
Imam jaz nekje.

LP
Kuk je pa to kej velka stvar? k neki sem sicer nasu na prijateljici muli, pa je velko sam 2,5 mega
Odgovori
  • Informacija