Vrti na kolko se ne vem...nekaj čez sedem bojda. Vrtel sem jo pa na filmčku do ene 6.000, ubistvu nisem imel časa spremljat obratomera, na raznih delih pa tudi čez, ko jse ne splača šaltati v višjo prestavo.
Poanta filmčka ni nek hud racing ampak bolj ko ne sprobavanje avta z veliko rezerve, ter učenje, spremlanje avta kako se obnaša pri malo bolj ostri vožnji pa čeprav je bilo sopotnike pošteno strah
Drugače pa se avto pelje noro, prehitre vstope/izstope iz ovinka kjer vleče ven prvi del se da popravljati z ročno zavoro, odlično prime brez problema se da peljati napočez po tem sistemu v hrib saj avto solidno vleče, samo na pravih obratih ga je potrebno držati.
Malce problematičen je tale turbo ker moraš čakati da zagrabi zato si v zaprtih ovinkih neredko počasnejši kot bi bil recimo z dvolitrsko Alfo, predvsem v nizkih obratih je avto mrtev.
Imam pa pri ustavljanju veliko več zaupanja kot sem imel pri qv, zato si upam kar precej pozno bremzati, pa ne da bi bile zavore boljše, ampak sam ABS precej kasneje prime in tudi čez neravnine(tudi na posnetku) se avto zelo dobro ustavlja-polovi luknje, tako ni straha, da bi me ABS odpeljal v kak graben naravnost
Na suhi cesti ga je težko dati napočez če mu pri tem ne pomagaš z sunkom volana ali pa malce ročne...seveda pa je za to krivo nove gume, in premalo moči, vsekakor tudi 4x4 saj prvi del vleče naprej, tako, da nekih konkretnih driftov po suhem ni za pričakovati.
Predvsem se moram še pošteno naučiti peljati kvatrača, čeprav potniki pravijo da je bilo kar malo prehitro, seveda pa kamera veliko skrije, pa tudi sam sem precej realen glede tega in vem, da se da peljati precej precej hitreje, plus nebi rad šel v maline, še posebej nebi rad glede na nepoznavanje avta zbil le tega že v prvem tednu sicer se pa na posnetku vidi da nisem niti vrtel visoko, je pa par kombinacij ovinkov malce hitreje odpeljanih.
@Alfista
Imam še par posnetkov od zunaj ter pospeševanje v hrib pa ti pošljem magari po msn