se mi zdi, da se vecina na forumu ne bo strinjala s teboj. thesis je namrec impozantna limunzina in to dalec od grdega!! sploh pa ne zadnji del, ki je naravnost fantasticen. bi rad videl bmwja s tako ritjo:)veloce napisal/-a:Spredaj lepa, zadaj katastrofa! Spet silijo v neke neznane vode. Naj proklete italijanske glupe pameti pogledajo KIO, ki je naredila pro ceed, enostaven agresiven hatchback, ki spominja na Bravo in Astro GTC. Prava formula za dobro prodajo. te Lancie pri nas ne bodo prodali v petih komadih, če bo res taka! mislim, a jih do sedaj res ni nič izučilo. Thesis je čisti primer, kaj se ne sme!

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Pustmo to, kar je nam lepo, poglej, kako se je na to trg odzval! Zelo slabo. poglej, koliko recimo BMW-jev 5 se je prodalo in koliko Lancij Thesis.sleby napisal/-a:se mi zdi, da se vecina na forumu ne bo strinjala s teboj. thesis je namrec impozantna limunzina in to dalec od grdega!! sploh pa ne zadnji del, ki je naravnost fantasticen. bi rad videl bmwja s tako ritjo:)veloce napisal/-a:Spredaj lepa, zadaj katastrofa! Spet silijo v neke neznane vode. Naj proklete italijanske glupe pameti pogledajo KIO, ki je naredila pro ceed, enostaven agresiven hatchback, ki spominja na Bravo in Astro GTC. Prava formula za dobro prodajo. te Lancie pri nas ne bodo prodali v petih komadih, če bo res taka! mislim, a jih do sedaj res ni nič izučilo. Thesis je čisti primer, kaj se ne sme!

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Ravni? A ti bi take da te v rit pikajoGorkichev napisal/-a:ravni sedeži![]()

v it reviji automobilismo so pred meseci pisali o prihodnosti motorjev grupe fiat in nikjer ni blo omenjeno da bodo v prihodnjosti njihovi motorji z direktnim ubrizgom.lizard napisal/-a:
Zanimivo, da ne komentiraš novega 1.8 turbaka z direktnim vbrizgom, saj si še teden nazaj govoril, da ga ne bo.

Še enkrat ti nepismen človek.veloce napisal/-a:Glede na to, kakšna brutalna raketa je bila prejšnja delta, me tale spaček (vsaj kar se tiče zadnjega konca) ne prepriča.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti