Ali kdo pozna ta avto ... 3

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
brundo
Alfa Junior
Alfa Junior

A kdo pozna ta avto? Se ga splača kupit?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1591252

Hvala za odgovore
PIC
Alfa Junior
Alfa Junior

bobo32
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Brežice

Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

no, po dceh mesecih je g. malgaj končno odpisal na mejl...sicer prepozno, da bi se za to gtvjko sploh še zanimal ampak... vseeno prilagam njegov odgovor, da malo popestrim dogajanje na forumu

citiram: Vozilo je za svojo starost dobro ohranjeno. Ima nekaj razpok na pokrovu motorja, drugače, kakšnih večjih hib nima. Naj vas opomnim da je vozilo staro 11 let in da je prporočeno opraviti veliki sevis, ne zaradi kilometrine, ampak časovno. Drugih večjih posegov v vozilo ni. Za to ceno dobite vozilo tehnično pripravljeno, lahko pa se dogovoriva v nižji ceni, pri kateri stroške priprave krijete sami.
Za točne informacije ki vas zanimajo glede vozila me prosim pokličite na 031/60 55 33 (g. Kotnik Samo), ali pa mi posredujete vaš telefon in vas ob željeni uri lahko pokličem.

konec citata.

nevem sicer kakšne razpoke na pokrovu omenja, a zgleda da zedeva ni rožnata... #-o
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

alfa_samec napisal/-a:no, po dceh mesecih je g. malgaj končno odpisal na mejl...sicer prepozno, da bi se za to gtvjko sploh še zanimal ampak... vseeno prilagam njegov odgovor, da malo popestrim dogajanje na forumu

citiram: Vozilo je za svojo starost dobro ohranjeno. Ima nekaj razpok na pokrovu motorja, drugače, kakšnih večjih hib nima. Naj vas opomnim da je vozilo staro 11 let in da je prporočeno opraviti veliki sevis, ne zaradi kilometrine, ampak časovno. Drugih večjih posegov v vozilo ni. Za to ceno dobite vozilo tehnično pripravljeno, lahko pa se dogovoriva v nižji ceni, pri kateri stroške priprave krijete sami.
Za točne informacije ki vas zanimajo glede vozila me prosim pokličite na 031/60 55 33 (g. Kotnik Samo), ali pa mi posredujete vaš telefon in vas ob željeni uri lahko pokličem.

konec citata.

nevem sicer kakšne razpoke na pokrovu omenja, a zgleda da zedeva ni rožnata... #-o
Pa kaj oni mislijo, da avto kupiš zato, da stoji v garaži, al kaj?
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

v glavnem, ostal sem brez besed. sam smejiš se lahko takim neumnostim... očitno res pričakujejo marsikaj. mu bom čez eno leto zopet pisal mejl :D :D saj je itak ne bo prodal... :D
PIC
Alfa Junior
Alfa Junior

Oj!

Si je kdo ogledal tole zeleno zadevo?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1876530

Prodaja se dolgo, barvna kombinacija je the best (ok, crna zunanjost bi bla boljsa).

LP,
PIC
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

takole na hitro - sedeži so iz S2 FL GTVjke, ostalo zgleda originalno. Škoda, ker je lani prodal 17" platišča. Verjetno bo počasi potrebno zamenjati zobati jermen in balansirni jermen, če nista bila menjana v kratkem. Za kaj več bi moral iti pogledati.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
ayrton79
Alfa Member
Alfa Member

Haha, tile pri Malgaju se res norca delajo. Če samo pomislim, za kakšno smešno ceno je hotel vzet moj avto v račun (3 leta nazaj, ko sem šel gledat tole gtvjko).
I won't be the one left behind, can'b be king of the world if you're slave to the grind...
147 silver
Alfa Member
Alfa Member

Prijatelj kupuje 147 pa me zanima če kdo pozna tega nisem 100% mislim da se ta zadeva prodaja že nekaj časa.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1830598#

druga stvar je da je predelan na plin nem kako se obnesejo TS-ji sedeži so zamenjani zdaj to lahko pomeni da se lastniku niso dopadli al pa je avto karamboliran in sestavljen z vseh koncev. skratka pozna kdo lastnika je šel že kdo gledat da ne zapravljava zastonj časa.
Uporabniški avatar
ayrton79
Alfa Member
Alfa Member

147 silver napisal/-a:da ne zapravljava zastonj časa.
Velik časa sm zapravil že, ko sem poskušal iz tvoje povedi, ki je brez vejic in pik, izluščiti kaj si hotel povedati. :)
I won't be the one left behind, can'b be king of the world if you're slave to the grind...
Uporabniški avatar
matej146
Alfist
Alfist

147 silver napisal/-a:Prijatelj kupuje 147 pa me zanima če kdo pozna tega nisem 100% mislim da se ta zadeva prodaja že nekaj časa.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1830598#

druga stvar je da je predelan na plin nem kako se obnesejo TS-ji sedeži so zamenjani zdaj to lahko pomeni da se lastniku niso dopadli al pa je avto karamboliran in sestavljen z vseh koncev. skratka pozna kdo lastnika je šel že kdo gledat da ne zapravljava zastonj časa.
Sedeži ni nujno da so zamenjani, če se ne motim so bli kot dodatna oprema, v nemčiji je kar nekaj 147 s takimi zici. so pa od gt in ne od gta kot piše v oglasu!
Glede plina pa ni slabo, cena porabe je praktično pol manjša, cena predelave na plin za ta motor pride pa okoli 1200e.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

že že, samo potem ne bi bil sedalni del pošit pri tem letniku, ampak raven + obloge vrat bi imele rdeče prešite vložke iz usnja (ala 166) namesto ravnih črnih.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
matej146
Alfist
Alfist

Če prav razumem misliš, zice od TI, ki majo deljiv sedalni del?
kr tele niso deljivi

klik
klik
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

MIslim, da se midva o dve različnnih avtomobilih pogovarjava :D Jaz govorim za oglas za GTV, ki ga je nekdo prilepil malo višje.
Zaklenjeno
  • Informacija