A kdo pozna ta avto? Se ga splača kupit?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1591252
Hvala za odgovore

Pa kaj oni mislijo, da avto kupiš zato, da stoji v garaži, al kaj?alfa_samec napisal/-a:no, po dceh mesecih je g. malgaj končno odpisal na mejl...sicer prepozno, da bi se za to gtvjko sploh še zanimal ampak... vseeno prilagam njegov odgovor, da malo popestrim dogajanje na forumu
citiram: Vozilo je za svojo starost dobro ohranjeno. Ima nekaj razpok na pokrovu motorja, drugače, kakšnih večjih hib nima. Naj vas opomnim da je vozilo staro 11 let in da je prporočeno opraviti veliki sevis, ne zaradi kilometrine, ampak časovno. Drugih večjih posegov v vozilo ni. Za to ceno dobite vozilo tehnično pripravljeno, lahko pa se dogovoriva v nižji ceni, pri kateri stroške priprave krijete sami.
Za točne informacije ki vas zanimajo glede vozila me prosim pokličite na 031/60 55 33 (g. Kotnik Samo), ali pa mi posredujete vaš telefon in vas ob željeni uri lahko pokličem.
konec citata.
nevem sicer kakšne razpoke na pokrovu omenja, a zgleda da zedeva ni rožnata...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Velik časa sm zapravil že, ko sem poskušal iz tvoje povedi, ki je brez vejic in pik, izluščiti kaj si hotel povedati.147 silver napisal/-a:da ne zapravljava zastonj časa.
Sedeži ni nujno da so zamenjani, če se ne motim so bli kot dodatna oprema, v nemčiji je kar nekaj 147 s takimi zici. so pa od gt in ne od gta kot piše v oglasu!147 silver napisal/-a:Prijatelj kupuje 147 pa me zanima če kdo pozna tega nisem 100% mislim da se ta zadeva prodaja že nekaj časa.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1830598#
druga stvar je da je predelan na plin nem kako se obnesejo TS-ji sedeži so zamenjani zdaj to lahko pomeni da se lastniku niso dopadli al pa je avto karamboliran in sestavljen z vseh koncev. skratka pozna kdo lastnika je šel že kdo gledat da ne zapravljava zastonj časa.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta