Piknik na Šmartnem na Pohorju (8.5.2004)

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Lj.si
Kontakt:

Neonke so čist kul, če barvno ustrezajo avtu in so profi montirane (da se jih ne vidi ven).

Kva je zdej, Štajerci? Ste zrihtal plac? Dejte mal povedat, da rezerviramo termin!
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

mitt v naslovu threada ti piše vse :)
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

MITT napisal/-a:Neonke so čist kul, če barvno ustrezajo avtu in so profi montirane (da se jih ne vidi ven).

Kva je zdej, Štajerci? Ste zrihtal plac? Dejte mal povedat, da rezerviramo termin!
Mitt ziher bo tako kot je napisano v naslovi, sicer pa Teo sedaj uživa na Krfu:)))
Lp G.A.
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

OK, se že kej ve koliko pa kdo bo resno šel na Šajersk'? Pa povejte mal več detajlov, kdaj točno, kje točno (zemljevid), pa če rabmo kkšno posebno opremo (spalke, šotore, pasti za medvede, šrotarce...). :)

Owkey.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Se opravičujem za eno tedensko zamudo pri odgovorih, a sem se potepal po Krfu. Hkrati videla kakih 5 novih GTjev, dva GTV Bertoneja, par Gulij, nešteto 147, 156, 145, 155, 75, 33...

Glede podrobnosti pa je tako:

Zemljevid: Ko bo album prost!

Aktivnosti:

Panoramska vožnje do gradu Štatenberg, ogled restaviranja Alfette GTV :D , skupinsko slikanje, risnanje krogov navdušencev s 75 (računamo nate Roadking), igranje nogometa, odbojke...

Obvezna oprema:

Spalna vreča(če boš spal), dobra volja, nekaj bencina in žal sitnica v višini 1500Sit

Ponudba:

Ražnjići, čevapićići, kotleti, hrenovke, zelenjava(vseh vrst), kruh, sadje, pivo, vino, kokta, coca cola, fanta, sokovi, radenska, vodka, stock (in še kaj žganega se bo najdlo), odbojkasko igrišče + žoga, nogometno igrišče + žoga, postelje za vse...

Vse ostale informacije pa so na voljo na ZS ali v tem forumu!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Teo napisal/-a:Zemljevid: Ko bo album prost!
Sej album je prost. :wink:
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Videl, ja!

Sedaj pa ne morem naredit slikice.- NVatlas slovenije mi da premajhno, Auto route pa preveliko.

V glavne se pride nekako takole. Na prvem izhodu uza Slovensko Bistrico iz smeri LJ greš dlo, v prvem križišču zaviješ desno in po 50m opaziš na levi Merkator. Ta bo pa itak kup alf :D
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

probaj s karto od TIS-a, telefonski imenik slo. !
Uroš
Uporabniški avatar
Anza
Alfa Junior
Alfa Junior

Fantje, ne rabite karte, saj samo iz avtoceste zavijete na SLOV. BISTRICA JUG dol, pol pa v križišču desno, pa čez nekaj časa pogledate na levo pa ste že med samimi krasoticami, ki vam kradejo pogled na levi strani! Aja, pa ta izvoz je na avtocesti Maribor- Ljubljana.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Uroš se je potrudil in nastal je zemljevid.

Slika

Hvala Uroš =D> =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

Z veseljem !
Uroš
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Jaz pa bi t takim veseljem prišo, a-ne...sao nekak neo šlo...Policija dela bleme pa položnice so se mi zaj v 2eh dneh kr nakopičle v predalu moje 33ske. tak da neja vem niti kak bo dalje. Gor pa ŽAL ŽAL nebom mogo prit. Pa taaaak bi šel. Uroš tebi pa vseeno hvala za to da si mi povedo za srečanje in vse ostalo.
PS zanima me kje se lahko včlanim v Klub.
Nisem še tega zasledil nikjer...pa kolk je članarina?
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

Teo napisal/-a:V soboto, 8. 5. 2004, se bomo alfisti ob 16.00 uri zbrali v Slovenski Bistrici pri Merkatorju in nato pot nadaljevali na pobočja Pohorja, natančneje v Šmartno na Pohorju. Sledil bo piknik in druženje do zgodnjih jutranjih ur. Prenočilo se bo v taborniški koči(priporočam spalno vrečo), za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Sitnica za hrano, pijačo in spanje bo žal morala znašati 1500Sit.

Vse dodatne informacije so vam na voljo pri meni (pošlji ZS), prijave pa so obvezne v tej temi.

Se vidimo v maju! :D
kaj bo se kdaj tako podobno srecanje :?: :cry: :cry:
super
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

Vsepovsod enako... Kdaj bo srečanje pa kje pa kako ko pa je pa vsi: moram omo peljat pa ni tega pa ni onega pa... eh... Kdo pride pride kdo pa ne pride pa si je sam kriv... #-o
Slika
Uporabniški avatar
alfatuner
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

JST DEFINITIVNO PRIDEM!
ČEPROV MAM PLAČO 10GA PA MAM TRENUTNO SAM 3 JURJE V ŽEPU!!
TUNIN TILL PERFECTION!
Odgovori
  • Informacija