Moj alfi gre vse slabš pa slabš 20l mi kur, računalnika noče spustit bliz pa smo 3x probal na različnih računalnikih, motor mi trese, smrdi iz auspuha, lučka za napako na motorju se non stop pržiga, obrate mi kar sam navija, stegne ne nikamor.. itd. itd. So mi pa svetoval naj zamenjam sondo in sem jo.. pa ni nič pomagal. HELP! Če ne druzga usaj z idejo kam pelat na servis pa da bo pocen
sugar napisal/-a:Moj alfi gre vse slabš pa slabš 20l mi kur, računalnika noče spustit bliz pa smo 3x probal na različnih računalnikih, motor mi trese, smrdi iz auspuha, lučka za napako na motorju se non stop pržiga, obrate mi kar sam navija, stegne ne nikamor.. itd. itd. So mi pa svetoval naj zamenjam sondo in sem jo.. pa ni nič pomagal. HELP! Če ne druzga usaj z idejo kam pelat na servis pa da bo pocen
najverjetneje problem z CPUjem. ta je namreč odgovoren za obrate motorja in vžiga ter mešanico zraka in goriva. po moje. lahko pa da je cela serija napak, ki so se zgodile v verižni reakciji. sicer pa, na uradnem servisu bi ti morali povedati kaj je narobe s priklopom na tester.
sugar napisal/-a:Moj alfi gre vse slabš pa slabš 20l mi kur, računalnika noče spustit bliz pa smo 3x probal na različnih računalnikih, motor mi trese, smrdi iz auspuha, lučka za napako na motorju se non stop pržiga, obrate mi kar sam navija, stegne ne nikamor.. itd. itd. So mi pa svetoval naj zamenjam sondo in sem jo.. pa ni nič pomagal. HELP! Če ne druzga usaj z idejo kam pelat na servis pa da bo pocen
najverjetneje problem z CPUjem. ta je namreč odgovoren za obrate motorja in vžiga ter mešanico zraka in goriva. po moje. lahko pa da je cela serija napak, ki so se zgodile v verižni reakciji. sicer pa, na uradnem servisu bi ti morali povedati kaj je narobe s priklopom na tester.
Ja če peljem na uradni servis, bom dala več denarja kot je pa avto dejansko vreden.. A je CPU=LMM? vsega pa tud ne vem
ce je 1.4 L je potem boxer motor in nima LMMja... pomagali bi ti zamenjava ECU ( racunalnik ) .... lahko imas pa tudi loputo cisto zapacano. probi najdt koga da ti posodi racunalnik za 5 minut in bos videl na cem si... kontaktiraj tudi uporabnika sportiva... on bi znal imete kak ECU na zalogi.. LP