Danes popoldne sem zamenjal oboje vilice in sedaj mam volan postrani kar pa pomeni da se mi je spremenila optika. Zdej pa mene zanima kje so majstri za alfe da mi lepo naredijo optiko (špan, AMZS, Svetek,....). Lahko jo sam doma ker sm jo že nastavlal samo ni točno ker nimam kje kej pogledat za odstopajne koles (nastavljeno imam na prbližno). Sem iz ljubljane avto je pa AR 146 1.8TS ima pa 125.605KM.
AMZS v redu naredijo. Meni so na 166-ki odlično nastavili podvozje. Imajo itak program z nastavitvami za vse avtomobile, tudi za vse modele Alfa Romeo.
Mam ze narejeno bil sm pri Spanu na Brezovici. Za enkrat so mi lepo naredl in sm zadovolen imajo pa tut pogram za vse tipe Alf. Optika me je stala 35 evrov. Za amzs vem da tut dobr nardijo samo imajo guzvo.
Optiko ima Špan že dobro,samo kaj ko delajo na njej sami idioti
Dosti službeno vozim avte tja na optiko in mogoče je v dveh primerih od desetih volan stal naravnost po narejeni optiki.Drugače vedno stoji postrani pri vožnji naravnost.
Pa tudi cene zgleda da se sproti zmišljujejo...Prejšnji mesec je bila še 32€...
Men je naredu optiko G. Huzjak in morm rečt, ker se tut sam kr dober spoznam na te stvari je lepo odviv šraufe k so nad pesto se pravi pod vzmetjo, da je nastavil naklon kolesa in potem je nastavil samo še na letvi, da je premaknil kolesa tako, da tečejo naravnost oziroma kokr vem ima alfa mal na ven. Če bi imel sam doma stroj za nastavlanje podvozja bi to sam naredu ker pa nimam morm pač peljat drugim. Jaz osebno sm zadovoljen avto mi lepo teče povrh vsega je bil še G. Huzjak izredno prijazen. Odštev sem pa 35€.