Js nism tk podrobno isku tu po foromu (zato če je ta tema že odprta ne zamerit) zanima me pa če je že stopu u veljavo zakon o zatemnitvi stekel, se pravi da stekel ne smeš več zatemnit oz ne več v taki meri
kot si jih lahko prej ????
caki mal. Recimo moj avto je mel zatemnjena stekla poleti 2006 in imam vse papirje in račune. A me bodo sustil cez po staarih standardih al je brezveze da poskusim?
Ker ce je tko bom pac podkupil da dobim papirje, sej ni dosti drazje...
cepci mnda ja ne mislijo da so uradniki nepodkupljivi, do zdaj sm prsu cez teicnga na 3 razlicnih lokacijah s poznanstvom in denarjem pa bomo se to zrihtal...
ce se hoco tako it, se pa pojdmo, meni je vseeno...
@ vesoljc
tisto prvo mene tudi zanima... prej temnil zdaj homologiral...
kar se pa drugega tiče..
saj lahko podkupiš nekoga na tehničnem, da te spravi skozi...
vendar bog ne daj da povzročiš nesrečo... pa se zavarovalnica zapiči v avto in ugotovi da ni tehnično izpraven... naprimer večje felne kot dovoljeno, spuščen avto.. ali pa kaj drugega, kar je ključnega pomena za vožnjo.
Pa bodo potem šli do tistega tehničnega, ki te je spustil skozi... pa so najebali ti, pa oni.
js govorim o vpisu v homoseksualni kartonček drgac pa mogoč imam strupen avto, sem pa vsekakor 99% časa eden najprvidnejših voznikov s sloveniji- saj to pri nas ni tesko dosezit zal