Moja kača

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenske Konjice

No pa da še jaz predstavim svojo kačo! Je pristna italijanka saj se je pred kakšnim letom še vozila v okolici Milana! Na slovenske ceste jo navajam že dobrih 6 mesecev in zaenkrat se nič ne upira če jo malo preganjam po ovinkih in ostalih lepih cestah!! Sicer ima nekaj majhnih lepotnih napak kot je počeno steklo na meglenki in malo je popikana na pokrovu motorja! Sicer jo spomladi čaka temeljito poliranje in odstranjevanje vseh teh malih napakic...drugače povedano malo jo bom še polepšal!!

Komentarji so dobrodošli!!!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

P.S slike niso ravno najbolj kvalitetne...sem že malo izven forme za slikanje čeprav je moja kača navdišena nad poziranjem :D
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ful hude felge =D> :mrgreen:

Izgleda res lepa, tale FL armatura je nesramno lepa, mi pa barva sedežev žal ni všeč :wink:

Vseeno zelo lep avto :wink: (SW =D> )
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

men je pa prav všeč...notri je ista kot moja :mrgreen:

veliko užitkov ti želim =D> =D>
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member

Nekje moram staknit prestavno ročico oz kroglo na prestavni ročici, zdaj pa razmišljam kakšno bi dal gor ker ta je že malo obrabljena...če ima kdo kako idejo naj jo kr pove se ne bom nič branil!!!

Felge bom še tud ene kupil, mogoče celo iste kot te ker zdaj menjujem gume, bi pa raje imel, da bi kr felge zamenjal in bi te imel samo za pozimi! Saj so te felge dobre ampak malo so že popikane in vijaki so že tud dobili svoj delež! Sicer pa menjat vijake ni ravno neki problem a ne!! Tudi tukaj lahko kdo kaj svetuje!!!

@Pepsi...ja armatura je svetovna moti me samo nek ostanek nečesa nedefiniranega nad sredinsko konzolo, izgleda kot nekakšen nosilec in ga ne upam odstranit ker se bojim da bo potem ostala sled!!!
Za sedeže pa lahk rečem da so mi full všeč, da je pač ista barva kot zunanjost, sicer se mi dopade tudi če je malo različnega kontrasta ampak pri vseh alfah, ki sem jih gledal sem naletel na neko čudno kombinacijo ki se mi sploh ni dopadla!!!
Zadnjič spremenil Willi, dne Ne Jan 27, 2008 12:02 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Cestitke, lepa je, zanimiva barva sedezev. Naj ti dobro sluzi =D>

LP
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member

Slika

Včeraj se je moja kača nahajala v prav prijetni družbi, čeprav so bile na kupu same predstavnice ženskega spola ni bilo nobenega prepira :) ! Čeprav se je moja kasneje malo grdo obnašala ker sem se preveč smukal okrog "lady in red"... Saj ko sem se odpeljal proti domu je blo pa spet vse OK!

Danes pa sem jo spet malo "pocartal" in očistil tako, da sma spet pripravljena za nove podvige!

Slika

Fotke nažalost niso kvalitetne ker je pač bil pri roki edino telefon!
Še dobro, da vozim Alfo tako lahko z zagotovostjo trdim, da imam vsaj nekaj od ženskega spola pod kontrolo!
Uporabniški avatar
nowak
Alfa Junior
Alfa Junior

ja ja lepo lepotičko imaš =D> . Če smem uprašati, za koliko ceneje si jo pa dobil pa. MEj se :D
DavidRomeo
Uporabniški avatar
Turbac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Logatec

zelo lepa predstavnica tega modela,čestitam za nakup =D>
SUBARU LEGACY 2.0GL 4X4 1995
FIAT CROMA 1.9 JTD multijet l.2006
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member

nowak napisal/-a:ja ja lepo lepotičko imaš =D> . Če smem uprašati, za koliko ceneje si jo pa dobil pa. MEj se :D
Oprosti ampak komaj zdaj sem prebral tvoj post...A misliš na to koliko sem plačal za avto ker je iz Italije ali kaj drugega?
Še dobro, da vozim Alfo tako lahko z zagotovostjo trdim, da imam vsaj nekaj od ženskega spola pod kontrolo!
Uporabniški avatar
nowak
Alfa Junior
Alfa Junior

Oprosti ampak komaj zdaj sem prebral tvoj post...A misliš na to koliko sem plačal za avto ker je iz Italije ali kaj drugega?
ma ni panike :D ja koliko si jo dobil cenejše v italiji kot pri nas?
DavidRomeo
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member

Cena za katero jo je prodajalec prodajal je bila 8345 EUR ( 2.000 040 SIT ). V račun sem dal svojega FIAT Brava, ki je imel napako na motorju, pol pa sem še mal handlal in lahko rečem, da sem zadovoljen z končno ceno!
bostjanluk
Alfa Member
Alfa Member

lepa, kot vse alfe mar ne? 8)
boš prestavno ročico kaj krajšal?
glede feltn bi pa znala midva kakšno rečt namreč jaz jih mislim menjat pa mam takšne kot ti.
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member

@bostjanluk...hja kaj hočemo a ne, pač Alfe so lepe, vsaj moje oči težko najdejo kakšen avto za katerim vedno pogledam!

Glede prestavne ročice in krajšnja...ne vem če jo bom kaj krajšal, ali pač, nikoli ne reči nikoli! Bom pa zamenjal kroglo, sam eno tapravo še treba najdit!

Felg pa pred jesenjo verjetno ne bom kupoval, ker imam še zdaj nekaj za poštimat okol stabilizatorjev itd tako, da bom zdaj prvo investiral v tisti smeri, drugače pa hvala za ponudbo! Če ti bodo pa ostale in se bodo valjale kje po garaži pa tud mogoče, da kakšen biznis sklenema :wink:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Ulala lepi avteki, lepotico v modrem pa sem tako že videl
:)
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member

Veš Teo, ona rdeča mi pa živce para, nekako imam željo da bi jo imel nekoč, mogoče pa le uspem! Saj če bo šlo vse po planu se itak vidimo v MB na srečanju, mogoče celo uspem prepričat še katerega lastnika od Alfic na sliki!
Odgovori
  • Informacija