Hjaja, ta je šou u drugo sferoFuManchu napisal/-a:Hehe sej ni tega mislil.Matjaz46 napisal/-a:No nisem začel decov gledat... to nikakor ne... mislil sem rečt, da se mi ne da trenutno z babam ukvarjat in je zato moja lubica Alfica.
Hjaja, ta je šou u drugo sferoFuManchu napisal/-a:Hehe sej ni tega mislil.Matjaz46 napisal/-a:No nisem začel decov gledat... to nikakor ne... mislil sem rečt, da se mi ne da trenutno z babam ukvarjat in je zato moja lubica Alfica.

Aja lol... hehe... wasn`t thinking at all..Inti napisal/-a:Hjaja, ta je šou u drugo sferoFuManchu napisal/-a:Hehe sej ni tega mislil.Matjaz46 napisal/-a:No nisem začel decov gledat... to nikakor ne... mislil sem rečt, da se mi ne da trenutno z babam ukvarjat in je zato moja lubica Alfica.

hehe pepsi tole mam tut js, zadovoln? žre pa a? glih tok k audi če te že zanimaPepsi napisal/-a:pa še eno dejstvo:
K se prpelješ pred gostilno, je dosti hitro spoznavanje novih ljudi... Ženskam so ponavad ušeč, ampak jim spet ni to faktor za začet pogovor, te pa v roku 5min vsaj en tip za mizo vpraša če si zadovoljen in pije preveč
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost