Zakaj vozim Alfo?

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

FuManchu napisal/-a:
Matjaz46 napisal/-a:No nisem začel decov gledat... to nikakor ne... mislil sem rečt, da se mi ne da trenutno z babam ukvarjat in je zato moja lubica Alfica. :D
Hehe sej ni tega mislil. :lol:
Hjaja, ta je šou u drugo sfero :lol:
Uporabniški avatar
Deyann
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

Ravnokar smo bili na pijači js, andreiro_21, in še en alfist :) oba sta novopečena alfista...
Izjava obeh pa :"js ne grem več dol iz alfe..." :mrgreen: :mrgreen: 8)
Zadnjič spremenil Deyann, dne Pe Mar 14, 2008 8:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Inti napisal/-a:
FuManchu napisal/-a:
Matjaz46 napisal/-a:No nisem začel decov gledat... to nikakor ne... mislil sem rečt, da se mi ne da trenutno z babam ukvarjat in je zato moja lubica Alfica. :D
Hehe sej ni tega mislil. :lol:
Hjaja, ta je šou u drugo sfero :lol:
Aja lol... hehe... wasn`t thinking at all.. :D :lol:
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Zakaj vozim alfo?

zato ker me je nek hudič rinil tistega lepega spomladanskega večera sprobavat novo alfo mojega bodočega svaka....če ne bi šel takrat na furo bi si lepo kupil golfa in mirne duše užival v perfektnosti nemške avto industrije...kao

HVALA ti Vocko =D>
Uporabniški avatar
Vocko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Šmarješke Toplice

Ni panike stari, še kdaj ;)
Fun is not a straight line!
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Se ena duša odrešena muk. :mrgreen:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Slovenske Konjice

Zakaj vozim Alfo? Hmmm...dobro vprašanje na katerega pa žal ne znam podati povsem jasnega odgovora! Zame Alfa ni zgolj avto, ampak je način mojega življenja! Nisem nekako verjel na besedo znancu, ki mi je nekoč rekel...ko kupiš prvo Alfo, in ko voziš Alfo si želiš v prihodnje voziti zgolj Alfo! Zame to resnično drži!

Včasih se vprašam ali sem zgolj malo čuden ali pa lahko resnično čutiš, da imajo Alfe svojo osebnost katera se nekako sovpada z nami samimi! V očeh nekaterih smo "kao čudaki" ker vozimo Alfo,ampak mi je čisto vseeno za njihovo mnenje ideje itd... Ljudje ki niso nikoli vozili Alfe ne bodo nikoli čutili to kar čutimo mi vsak dan!
Še dobro, da vozim Alfo tako lahko z zagotovostjo trdim, da imam vsaj nekaj od ženskega spola pod kontrolo!
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

zelo lepo povedano in resnicno =D> :P
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Uporabniški avatar
Willi
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Slovenske Konjice

Drži pa tudi a ne da je Alfa ( saj veš kaj v grščini pomeni a ne ) resnično začetek nečesa kar vsak ne razume in nikoli ne bo razumel :D
Še dobro, da vozim Alfo tako lahko z zagotovostjo trdim, da imam vsaj nekaj od ženskega spola pod kontrolo!
Uporabniški avatar
mizarcek
Alfist
Alfist
Kraj: žiri

Zakaj vozim alfo?

V alfo sem se zaljubil že pred leti k sem bil še mali pokovc me je stric parkart peljav mal okrog pa mi je blo izredn všeč. Ko sem enkrat izpit naredu sem si vedno želu imet alfo, pa mi je letos januarja to uspelo. Prej sem imel fiat punta še prej pa petko ker nisem še imel dovolj denarja za alfo 147 jtd. ker mi je nasplošn všeč odkar je prišla ven na tržišče. Ko sem januarja kupval sem bil mal v dilemi kaj bi kupil al hondo civic ali alfo 147 na vso srečo nisem najdu prave honde civic,sem našel to alfo ki jo imam sedaj. Sedaj pa ne vem kaj se je zgodilo v meni,ne kupim več druge firme avta kakor alfo.
ne vem tega občutka vam ne morem razložit.

ps. pozdravljeni vozniki alfa romeo
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

pa še eno dejstvo:

K se prpelješ pred gostilno, je dosti hitro spoznavanje novih ljudi :lol: ... Ženskam so ponavad ušeč, ampak jim spet ni to faktor za začet pogovor, te pa v roku 5min vsaj en tip za mizo vpraša če si zadovoljen in pije preveč :lol:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

zato Alfa, ker si edino z njo lahko cesto vzameš kot potrebno žensko - HITRO IN ZIHR :D , tudi ko je najlepše v foglu na ful gas ne odneha
Slika
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pepsi napisal/-a:pa še eno dejstvo:

K se prpelješ pred gostilno, je dosti hitro spoznavanje novih ljudi :lol: ... Ženskam so ponavad ušeč, ampak jim spet ni to faktor za začet pogovor, te pa v roku 5min vsaj en tip za mizo vpraša če si zadovoljen in pije preveč :lol:
hehe pepsi tole mam tut js, zadovoln? žre pa a? glih tok k audi če te že zanima :D
Thrivial
Alfist
Alfist

Alfo vozim zato, da se lahko obcasno pocutim kot debil, ko kaksna stvar le ni tako pokvarjena kot sem mislil... :D

Slabo leto nazaj sem zamenjal omejilec vrat, ker je stari zacel pokati in dal noter rabljenega. Pred pol leta se je pokanje spet zacelo dogajati in sem poskusil zategniti vijaka na karoseriji, pa ni bilo nic bolje. Ta teden imam koncno malo casa in sem danes dobil po posti nov original omejilec. Lepo spravim dol zadnjo tapeto, ponovno pogruntam katera vijaka sem prejsnjic pozabil odvijacit in ko je bilo treba zamenjat samo se omejilec, odmaknem gumo na vratih... vidim, da so tam se trije vijaki, od katerih sta bila dva zrahljana... zategnem, zaprem vrata... kot po putru.

Ce bi se - bumbar - to spomnil pol leta nazaj, mi ne bi bilo treba kupovati novega omejilca (ki je sicer se vedno zapakiran, hvala bogu da nisem prevec firbcen... :) ) in ne bi porabil par ur za vse skupaj. Pa se slikal sem zraven, da bi napisal en vodic kako se zamenja zadeva. :D

Takle mamo. Vcasih ne zataji alfa, ampak lastnik... :D

lp
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Enostavno, Italjanski stayling + V6, to je to. 8) =D>
Če je ravno, ni zabavno.
Odgovori
  • Informacija