Tale mi je rahlo sumljiva, celotna notranjost je svetla, volan pa crn, se mi zdi da ta volan ni serijski, po domace: karambolirano vozilo. Ne me pa lincat ce sm se zmotu.Ali napisal/-a:bi šel kdo iz LJ vržt oko na tole?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1970594

Različno, tista ki ima črno plastiko za volanom, ima črn volan, tiste s svtelo pa svetel volan, tako da to ni ravno vodilo razbitosti.Eddis napisal/-a:Tale mi je rahlo sumljiva, celotna notranjost je svetla, volan pa crn, se mi zdi da ta volan ni serijski, po domace: karambolirano vozilo. Ne me pa lincat ce sm se zmotu.
LP!

Ne moreš verjet a? In kako tip vrez kakršne koli slabe vesti u faco laže...no sicer mi je bilo pa takoj jasno, ker se mi zdi da se je neprestano izogibal direktnemu pogovoru z Vockotom (glavni pri ogledu), stalno je imel neke klice pa tud o avtu ni vedel skoraj nič konkretnega ali pa zelo malo, preprodajalec pač....alfa_samec napisal/-a:za slovence je odlično ohranjena, pri nemcih pa piše motorschaden! groza!!!!![]()
![]()
![]()
s tem da ima tam vsaj realne kilometre! od zdaj naprej je treba preverjat, če se avto na avto.net pojavi tudi na autoscout24.de... tam vsaj realne podatke napišejo. aja, pa eno leto je mlajša v sloveniji!

je lih en nov lastnik se pritoževal nad avtosvetom, češ da so mu prodali mačka v žaklju...
Kje naj začnem... Tole niti pod razno ni ful optional. Zadaj se je nekaj dogajalo, ker ima napise zelo čudno postavljene. Z ročko menjalnika lahko kom iztakneš oko brez problema. Drugače pa razen usnja nima nič od opreme, ne komand na volanu, ne Bose ozvočenja itd. Tole je milo rečeno zelo švoh.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti