Vzmeti Eibach ali kaj podobnega

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Štore

Evo še en članek iz Avtomagazina na temo nižanja:

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Alfa Dog
Alfist
Alfist
Kraj: Pivka, Ljubljana

Nižanje je torej tako rekoč obvezno! :mrgreen:
Odštevamo čas do nove alfe...
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Alfa Dog napisal/-a:Nižanje je torej tako rekoč obvezno! :mrgreen:
Sem vedel da bo ta članek tebi pisan na kožo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mat3y
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ruše
Kontakt:

Ma kdo izkušnje z proizvodi podjetja Weitec?
Uporabniški avatar
Alfa Dog
Alfist
Alfist
Kraj: Pivka, Ljubljana

Bearex napisal/-a:
Alfa Dog napisal/-a:Nižanje je torej tako rekoč obvezno! :mrgreen:
Sem vedel da bo ta članek tebi pisan na kožo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In zakaj me pol strašiš s puščajočimi amortizerji?? :lol:
Odštevamo čas do nove alfe...
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

mene nekaj zanima!

če naročim federi iz tujine in če navedem številko artikla, je to dovolj , ali se lahko zgodi da dobim napačne fedre??

-----------------------------------------------------
Npr: alfa romeo
156 SW
1.9 jtd 8v
l 2002

eibach pro kit
article Nr: E1021-140

--------------------------------------
če navedem te podatke.....je to dovolj ali lahko dobim kaj napačnega??
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw

saj je že kdo naročal čez ebay ali alfista oz kaj podobnega, samo na alfista imajo za odklukati možnosti, če se ne motim, na ebay pa tega ni
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ce je stevilka artikla prava , potem pomojem ni bojazni da bi dobil druge

jaz sem preko alfisti.shop narocil eibach in sem dobil taprave- je pa res da odklukas , za kateri model rabis
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Gricko napisal/-a:saj je že kdo naročal čez ebay ali alfista oz kaj podobnega, samo na alfista imajo za odklukati možnosti, če se ne motim, na ebay pa tega ni
Par dni nazaj dobil eibache od alfisti.net, roba vse štima, le dostava (DPD al PDP al neka firma na 3 črke) je poraz na svetovnem nivoju. Ne pokličejo na priskrbljen GSM (sicer ne vem ali je to napaka alfistov ali kurirjev), tip je zataknil listek za vhodna vrata OD BLOKA, če nebi mati našla listka in ga spravila, bi šli eibachi lepo nazaj v Deutschland. Na koncu sem moral po paket do tega podjetja nekje na konec celovške.
Prosi alfiste, naj ti pošljejo po navadni pošti (sicer bo res trajalo malo dlje), ali pa pač kampiraj doma in čakaj da se sprdnejo priti teli DPDjevci, ki jim itak očitno dol visi še bolj kot pošti...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Thrivial
Alfist
Alfist

sicer ne vem ali je to napaka alfistov ali kurirjev
Ce je na odpremnem listu tvoja gsm stevilka, potem definitivno napaka kurirjev. Ti kar brez slabe vesti poslji en mejl na alfisti.net ali DPD-ju, ker je njim zelo v interesu, da se posiljke opravljajo korektno in bos mogoce prihranil tezave se kaksni drugi stranki, ki je naletela na studenta z lenoritisom... :)

lp
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

bass napisal/-a:
Gricko napisal/-a:saj je že kdo naročal čez ebay ali alfista oz kaj podobnega, samo na alfista imajo za odklukati možnosti, če se ne motim, na ebay pa tega ni
Par dni nazaj dobil eibache od alfisti.net, roba vse štima, le dostava (DPD al PDP al neka firma na 3 črke) je poraz na svetovnem nivoju. Ne pokličejo na priskrbljen GSM (sicer ne vem ali je to napaka alfistov ali kurirjev), tip je zataknil listek za vhodna vrata OD BLOKA, če nebi mati našla listka in ga spravila, bi šli eibachi lepo nazaj v Deutschland. Na koncu sem moral po paket do tega podjetja nekje na konec celovške.
Prosi alfiste, naj ti pošljejo po navadni pošti (sicer bo res trajalo malo dlje), ali pa pač kampiraj doma in čakaj da se sprdnejo priti teli DPDjevci, ki jim itak očitno dol visi še bolj kot pošti...
Ne se sekirat, meni so tejle DPDjevci dvakrat pustili paket pred vrati... ker se jim ni dalo vozit še enkrat. Obakrat je šlo za precej vredna paketa, laptop in Apple PowerMac... Ko so mi pustili laptop sem bil na dopustu... tako da je paket stal zunaj kar nekaj dni...

Največji gnoj od dostavnih firm v Sloveniji...
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kaj nisi poklical, kje je tvoj paket, da ga še nisi dobil. :mrgreen:
2 macs for the price of one. ;)
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Vsega pa tud ne smem okoli govort, se ti ne zdi :D ;)
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No evo, prokit je montiran (poleg nove sklopke, spr.zg.rok, stabilizatorja in ene zad. roke), jaz pa nasmešek do ušes. :mrgreen:
Body roll zreduciran na minimum, understeer tudi zmanjšan, udobje po luknjah izboljšano za 100%(ja!!!), boljši občutek pri zaviranju (ne padaš "na nos"), ovinki pa itak ...tam se šele začne veselje, hehe ;)
Luknje pobira brez guncanja, avto deluje veliko bolj kompaktno, vzmeti so res prekleto progresivne. Prokit je idealno razmerje med športnostjo in udobjem, uporabnostjo za vsak dan, glede na to, da je moja soseska v centru LJ, obkrožena z ležečimi policaji, mi lahko verjamete na besedo.
PROKIT iz DA SHIZNIT!
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

@bass - kaj pa kakšne fotke [-o<
Odgovori
  • Informacija