In zakaj me pol strašiš s puščajočimi amortizerji??Bearex napisal/-a:Sem vedel da bo ta članek tebi pisan na kožoAlfa Dog napisal/-a:Nižanje je torej tako rekoč obvezno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Par dni nazaj dobil eibache od alfisti.net, roba vse štima, le dostava (DPD al PDP al neka firma na 3 črke) je poraz na svetovnem nivoju. Ne pokličejo na priskrbljen GSM (sicer ne vem ali je to napaka alfistov ali kurirjev), tip je zataknil listek za vhodna vrata OD BLOKA, če nebi mati našla listka in ga spravila, bi šli eibachi lepo nazaj v Deutschland. Na koncu sem moral po paket do tega podjetja nekje na konec celovške.Gricko napisal/-a:saj je že kdo naročal čez ebay ali alfista oz kaj podobnega, samo na alfista imajo za odklukati možnosti, če se ne motim, na ebay pa tega ni
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Ce je na odpremnem listu tvoja gsm stevilka, potem definitivno napaka kurirjev. Ti kar brez slabe vesti poslji en mejl na alfisti.net ali DPD-ju, ker je njim zelo v interesu, da se posiljke opravljajo korektno in bos mogoce prihranil tezave se kaksni drugi stranki, ki je naletela na studenta z lenoritisom...sicer ne vem ali je to napaka alfistov ali kurirjev

Ne se sekirat, meni so tejle DPDjevci dvakrat pustili paket pred vrati... ker se jim ni dalo vozit še enkrat. Obakrat je šlo za precej vredna paketa, laptop in Apple PowerMac... Ko so mi pustili laptop sem bil na dopustu... tako da je paket stal zunaj kar nekaj dni...bass napisal/-a:Par dni nazaj dobil eibache od alfisti.net, roba vse štima, le dostava (DPD al PDP al neka firma na 3 črke) je poraz na svetovnem nivoju. Ne pokličejo na priskrbljen GSM (sicer ne vem ali je to napaka alfistov ali kurirjev), tip je zataknil listek za vhodna vrata OD BLOKA, če nebi mati našla listka in ga spravila, bi šli eibachi lepo nazaj v Deutschland. Na koncu sem moral po paket do tega podjetja nekje na konec celovške.Gricko napisal/-a:saj je že kdo naročal čez ebay ali alfista oz kaj podobnega, samo na alfista imajo za odklukati možnosti, če se ne motim, na ebay pa tega ni
Prosi alfiste, naj ti pošljejo po navadni pošti (sicer bo res trajalo malo dlje), ali pa pač kampiraj doma in čakaj da se sprdnejo priti teli DPDjevci, ki jim itak očitno dol visi še bolj kot pošti...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta