Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

-jaz vedno opozarjam,da je treba računanik preverit tudi "ročno",ker lahko precej odstopa,moj je na srečo dokaj natančen,ampak če imaš recimo tuning box,pa zagotovo kaže vsaj liter manjSektor 13 napisal/-a:AR 156 SW 1.9 mjet, prvi tank 6.6 porabe,( z gumami 185/15) drugi pa ze imam gume 215/17 in je poraba 7.17 l na 100km.
Sm pa ke sm jo tudi pritisnil, je pa res da je moja pot do sihta cca 13 km (v eno smer) in s tem da dosti rinem v klanec ke in nazaj (visnjegorski klanec in pri domu kaksni 300 metrov vzpona).
Me pa zanima predvsem koliko vam lazejo potovalni racunalniki ?
Meni laze med 1.3 do 1.6 litra, kaze mi npr. 5.6, poraba je bla pa 7.17.
A se da to kako postimati ? Npr. da bi v racunalnik vnesli da na celoto pristeje 1 liter al pa kej ?
Lp

Pri 156 Mjet tudi nam kalkulator laže za popiz....!Alfa Dog napisal/-a:Ma meni računalnik kaže povprečno porabo 5,2, realno mi pa kuri okrog 7,0...

-a zato mi ni nikoli bilo jasno,ko je eden napisal,da mu 156 JTD po 45000km pije 5,3Alfa Dog napisal/-a:Ma meni računalnik kaže povprečno porabo 5,2, realno mi pa kuri okrog 7,0...

Glede na to da v resnici vem kako se voziš in meni z podobno vožnjo kuri 5,6 tebi pa 7 se mi pa zdi kr velika razlika. Vem da je 156 SW težja in večja, pa vendar....Alfa Dog napisal/-a:140 konjev zahteva svojeBrez kakega silnega divjanja
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta