Sicer pa sva s Foggy-jem mela še ene par hitrih ovinkov do LJ
Pogrešal sem boljše povezovanje srečanja (mikrofon, megafon or something), pogrešal tudi predsednika našega kluba (softič

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Kupi 75, boš imel rezerviran parking.Jonas napisal/-a:Kaj naj recem...super je bilo, kot lansko leto. Edino parking lokacija mi ni bla ravno najbolj vsecDruzba prava, vreme lepo, proga se boljsa..
Skoda, da so nekateri odsli dokaj hitro in tako zamudili najboljsi del..
Se vidimo naslednje leto![]()
LP

Gjuro;219141 napisal/-a:mi smo stopali krugove igipopu. Najbrzi krug je odvozio 1:59:37
respect
mafko: škoda da sta odšla tako hitro...
lahko noč

bass napisal/-a:Nama je bilo super, alfa se je obnesla bolje kot pričakovano, gume sploh super. Sicer bi res rabil ene 10 fastlapov, da bi padel v vsak apex in v hitrejši tempo, bomo pa drugo leto več krogov odpeljali...
Sicer pa sva s Foggy-jem mela še ene par hitrih ovinkov do LJ, kar je res lepo zaključilo dan.
Pogrešal sem boljše povezovanje srečanja (mikrofon, megafon or something), pogrešal tudi predsednika našega kluba (softič).

Js samo 2Matjaz46 napisal/-a:Bom tako rekel tist odtehta rahlo znucanje gum...ne bi rekel če bi mel res nekaj odveč € bi skuril te k mam na avtu, tko pa sem samo naredil par krogov.
mhmm... ne js sm šel dol čez Hrvaško nazaj pa mimo Kozine... Nism bil nč v IlirskiGrilzz napisal/-a:Si ti mogoče vozil za mano od Postojne do Ilirske?
Tam na ridah pred Ilirsko se mi zdi, da sem videl fotkica v rokah tvojega sopotnika. Imaš kako fotko?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost