@ bass in ostali, ki ste nižali....
Kam ste dali delati optiko???
glede na to da pobira gume že v osnovi, je še toliko bolj važno da je optika dobra, da jih ne pobira še bolj???
Namreč fedri so doma, čakajo še tršanje / obnovo amortizerjev in vgradnjo!!
PS: koliko je avto trži že zaradi samih fedrov, da nebi slučajno ob tršanju amortizerjev pretiraval in mel na koncu predrdo vseskupaj??
Jaz sem bil parkrat pri Koruzi v Ajdovscini, ce ti je blize. Ga tudi ful priporocajo...dela optiko tudi za lokalne reli driverje...baje Sem ze parkrat vidu tablice z LJ pri njemu, tko da...neki mora bit na tem
Marko Koruza
05 3681563
Zadnjič spremenil Creed, dne Če Maj 01, 2008 1:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Creed napisal/-a:Jaz sem bil parkrat pri Koruzi v Ajdovscini, ce ti je blize. Ga tudi ful priporocajo...dela optiko tudi za lokalne reli driverje...baje Sem ze parkrat vidu tablice z LJ pri njemu, tko da...neki mora bit na tem
Marko Koruza
05 3681563
Ja to mi je bližje, samo če se ne motim, si se ti pritoževal čezenj...ali sem pa narobe zastopil.
Ker najprej sem hotel k Španu, pa sem slišal same pripombe, na AMZSju pa me tudi niso najbolj navdušili, ko so rihtali punci malo zbit avto...
Gricko napisal/-a:ok...glih v brežice me ne vleče zaradi optike, glede na to da sem iz Lj.
Lahko pa je med NG in LJ , glede na to da mi bo Vuga obnavljal in montiral, grem pol čim hitreje na optiko...
Drugače pa ima to tudi Axle v kopru... Glede na to da sm enkrat prišel na premontažo gum ko so ravno delali optiku na Jerebovi Imprezi, bi rekel da zih znajo , sploh glede na to da so to bolj tuning/styling/vulkanizerska firma ... Pa gresta pač s punco tam na plažo na kavo dokler to porihtajo
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Creed napisal/-a:Jaz sem bil parkrat pri Koruzi v Ajdovscini, ce ti je blize. Ga tudi ful priporocajo...dela optiko tudi za lokalne reli driverje...baje Sem ze parkrat vidu tablice z LJ pri njemu, tko da...neki mora bit na tem
Marko Koruza
05 3681563
Ja to mi je bližje, samo če se ne motim, si se ti pritoževal čezenj...ali sem pa narobe zastopil.
Ker najprej sem hotel k Španu, pa sem slišal same pripombe, na AMZSju pa me tudi niso najbolj navdušili, ko so rihtali punci malo zbit avto...
Ne nisem se pritozeval...sam mi je isto pobiralo gume, al sem delu optiko pri Koruzi, Zegi ali pa pri kolegu ki ima avtohiso.