Vzmeti Eibach ali kaj podobnega

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

bass nima fotoaparata :oops: ga je mati vzela na dopust.
Zgleda pa ok glede na to, da je na 16kah.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Eibach ProKit so takaltak zakon :mrgreen:

Obvezna oprema na serijski 147/156 (izvet je TI in SPORT pack, katerega za moje pojme ni potrebno nižati) :wink:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

=D> Ola se en v druzini nizanih alfic :mrgreen:
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

bass napisal/-a:bass nima fotoaparata :oops: ga je mati vzela na dopust.
Zgleda pa ok glede na to, da je na 16kah.
Sej bomo v nedeljo vidli kako zgleda :lol: pa malo poslikali :lol:
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw

@ bass in ostali, ki ste nižali....
Kam ste dali delati optiko???
glede na to da pobira gume že v osnovi, je še toliko bolj važno da je optika dobra, da jih ne pobira še bolj???

Namreč fedri so doma, čakajo še tršanje / obnovo amortizerjev in vgradnjo!!

PS: koliko je avto trži že zaradi samih fedrov, da nebi slučajno ob tršanju amortizerjev pretiraval in mel na koncu predrdo vseskupaj??
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Js sm avto peljal na optiko k Štinglu v Brežicah... Pravijo da eden boljših daleč naokoli naj bi bil pa nekje na Raki med NM in KK :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jaz sem bil parkrat pri Koruzi v Ajdovscini, ce ti je blize. Ga tudi ful priporocajo...dela optiko tudi za lokalne reli driverje...baje :| Sem ze parkrat vidu tablice z LJ pri njemu, tko da...neki mora bit na tem :D

Marko Koruza
05 3681563
Zadnjič spremenil Creed, dne Če Maj 01, 2008 1:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak

ok...glih v brežice me ne vleče zaradi optike, glede na to da sem iz Lj.

Lahko pa je med NG in LJ , glede na to da mi bo Vuga obnavljal in montiral, grem pol čim hitreje na optiko...
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak

Creed napisal/-a:Jaz sem bil parkrat pri Koruzi v Ajdovscini, ce ti je blize. Ga tudi ful priporocajo...dela optiko tudi za lokalne reli driverje...baje :| Sem ze parkrat vidu tablice z LJ pri njemu, tko da...neki mora bit na tem :D

Marko Koruza
05 3681563
Ja to mi je bližje, samo če se ne motim, si se ti pritoževal čezenj...ali sem pa narobe zastopil.

Ker najprej sem hotel k Španu, pa sem slišal same pripombe, na AMZSju pa me tudi niso najbolj navdušili, ko so rihtali punci malo zbit avto...
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Meni je Mega vse zrihtal.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Gricko napisal/-a:ok...glih v brežice me ne vleče zaradi optike, glede na to da sem iz Lj.

Lahko pa je med NG in LJ , glede na to da mi bo Vuga obnavljal in montiral, grem pol čim hitreje na optiko...
Drugače pa ima to tudi Axle v kopru... Glede na to da sm enkrat prišel na premontažo gum ko so ravno delali optiku na Jerebovi Imprezi, bi rekel da zih znajo :wink:, sploh glede na to da so to bolj tuning/styling/vulkanizerska firma ... Pa gresta pač s punco tam na plažo na kavo dokler to porihtajo :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Gricko napisal/-a:
Creed napisal/-a:Jaz sem bil parkrat pri Koruzi v Ajdovscini, ce ti je blize. Ga tudi ful priporocajo...dela optiko tudi za lokalne reli driverje...baje :| Sem ze parkrat vidu tablice z LJ pri njemu, tko da...neki mora bit na tem :D

Marko Koruza
05 3681563
Ja to mi je bližje, samo če se ne motim, si se ti pritoževal čezenj...ali sem pa narobe zastopil.

Ker najprej sem hotel k Španu, pa sem slišal same pripombe, na AMZSju pa me tudi niso najbolj navdušili, ko so rihtali punci malo zbit avto...
Ne nisem se pritozeval...sam mi je isto pobiralo gume, al sem delu optiko pri Koruzi, Zegi ali pa pri kolegu ki ima avtohiso.
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak

aha...ok in hvala vsem!!!

Kaj pa glede trdote, ko sem spraševal???

koliko je avto trži že zaradi samih fedrov, da nebi slučajno ob tršanju amortizerjev pretiraval in mel na koncu predrdo vseskupaj?

Aja, fedri so pro kit
Uporabniški avatar
aaxxx
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Macau, SAR China

Gricko napisal/-a:aha...ok in hvala vsem!!!

Kaj pa glede trdote, ko sem spraševal???

koliko je avto trži že zaradi samih fedrov, da nebi slučajno ob tršanju amortizerjev pretiraval in mel na koncu predrdo vseskupaj?

Aja, fedri so pro kit
Pro Kit so progresivni fedri. Iz lastnih izkušenj avto manj zabija kot pa na original fedrih.

LP
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pa ce gres h Vugi reci da bi rad mel lih malo bolj trd avto. Ne mu rect da bi rad mel trdega :lol: Ker pol se bos #-o
Odgovori
  • Informacija