Se strinjam!GTAm napisal/-a:Je treba malo ločiti gume po razredih med seboj. Recimo Turanza tre P7000 so bolj udobne touring gume, dočim razne Potenza, P Zero Nero, Sport MAXX in F1, so bolj športne preformance gume. Zdaj mora vsak vedeti, kaj odgovarja njegovemu stilu vožnje ter potrebam. Ključen fajtor je tudi število prevoženih kilometrov na leto.
Narobe sva se razumelaGTAm napisal/-a:Sed pravi trdiš, da je Turanza v vseh pogojih enakovredna Potenzi? Kaj ko bi en mail na bridgestone napisal, da naj ustavijo proizvodnjo Potenze. Glej takole ti bom povedal, ko sem sam imel še 145 so bile gor Potenze RE720, sedaj ma draga 145 landini in so gor Turanze ER300. Ne rečem, da so Turanze slabe gume, samo proti potenzi nimajo kaj praskat, sploh po ovinkih. Omogočajo manj kontrole in dajejo mehkejši občutek na volani in celotnem avtu kot Potenze. Se pa strinjam, da so dobre vsestranske gume.
To pa tud jaz tko mislm. Glede na to da je Turanza potovalna guma, medtem ko je Potenca high performance guma...bi pricakoval ravno obratno. Da so na suhem zlo podobne in da je na mokrem Potenza v vecji prednosti. Nisem nek strokovnjak, sam ponavadi majo performance gume vec silike, kar pomeni, da so mehkejse, da posledicno boljle drzijo ceste, kar pa vsi vemo je obratnosorazmerno z kilometrino ki jo naredimo z eno ali drugo gumo.GTAm napisal/-a:Glede mokre ceste nisem čisto siguren, če bi se strinjal...

Počakaj 10k km, po se bo pa slišalo. So pa F1 izredno dobre gume. Sicer se pa gume kupujejo po voznih lastnostih ne pa po izgledu in glasnosti.Foggy napisal/-a:Na QV imam Good Year F1 in po prevoženih 1.000km sem z njimi izredno zadovoljen, oprijema veliko, začuda sploh niso glasnem, je pa res, da so praktično nove.....
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti