No ko ste že pri tej iz Novega mesta. Jaz sem si jo ogledal in peljal že decembra. Pa vam lahko povem svoja opažanja. Na slikah zgleda lepše kot v resnici. Če bi bila slikana še z druge strani, bi videli da je okrasna plastična letev na pragu odstopila, spredaj na maski se je krom odluščil, usnje na sedežih podrsano. Tedaj je v oglasu pisalo, da je prvi lastnik, pa se iz servisne knjižice vidi, da to ni res. Res pa je kupljen pri AT. Iz servisne se vidi, da je zadnji servis vpisan 2004 pri 75000. Nobenega dokazila ni,da je veliki servis narejen. Sedanji lastnik naj bi jo po njegovih trditvah servisiral pri neuradnem serviserju, zapisa ni nobenega.pierce napisal/-a:Se po dolgem času vračam na svojo temo, avto sem potem tudi kupil, razen tega, da mi je počila zajla za ročno nisem imel težav, tako da zgleda, da alfe niti niso tako nezanesljive, sedaj jo sicer prodajam (oziroma bomo videli koliko bo povpraševanja, ker se ne mislim veliko cenkati), če je morda kdo interestent za veliko avta za zmeren denar je tule link:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2051450
sicer pa sama vožnja in občutek za volanom zelo dobri, odlična lega na cesti, glede primerjave z dieselom pa ne vem kaj bi rekel, kolega na tem forumu ima diesel limuzino pa je kar blizu motorizacija, moja ima sicer boljši navor, ostalo pa je kar primerljivo, tako da glede porabe diesel vsekakor boljša izbira, ne vem pa kako je glede vzdrževanja, no pa štima tudi nekaj odtehta

nekdo bi rad prišel do poceni JTSa z vso opremoAlchi napisal/-a:No iz prve roke ti povem da je "možakar" o katerem tu govoriš pošten in zelo v redu dečko.
Sem za to, da objektivno poveš o svojih vtisih in napakah, ki si jih opazil pri ogledu, da pa tu kar nekaj nabijaš in spuščaš ceno za 3000 € (!?) se mi pa zdi kratkomalo bedasto.
Ne kupujem. Ko sem kupoval sem si ga ogledal. Če bi bil v redu, bi ga kupil, verjetno bi ga kupil že kdo drug in se ne bi še vedno prodajal in ne nabijam brez veze. Hočem komu prihraniti stroške za pot. Če ti je všeč si ga kupi. Povedal sem svoje mnenje.q_verde napisal/-a:verjetno igorigor kupuje ta avto, pa malo zbija ceno.![]()
ce je to naredil, dobra marketinska poteza, v nasprotnem malo razlozi vse skupaj!!!

To je bil moj point, sam mu verjetno ni potegnilo. Zbijaj za 500€ ne pa za 3000€.Pepsi napisal/-a:nekdo bi rad prišel do poceni JTSa z vso opremoAlchi napisal/-a:No iz prve roke ti povem da je "možakar" o katerem tu govoriš pošten in zelo v redu dečko.
Sem za to, da objektivno poveš o svojih vtisih in napakah, ki si jih opazil pri ogledu, da pa tu kar nekaj nabijaš in spuščaš ceno za 3000 € (!?) se mi pa zdi kratkomalo bedasto.![]()
drugače pa igorigor, 2003 JTS bi moral biti res v slabem stanju da bi bil vreden 7500-3000 je 4500eur![]()
![]()
Za 4500 ti marsikdo še ohranjene 145ke nebi prodal

Jaz sem bil pred podobno dilemo nekaj let nazaj. Nato sem se odločil za Alfo. Avto me je prevzel in vse ti pove dejstvo da je bila naslednja tudi Alfa - prav tako 156, le da novejša - facelift.KobolM napisal/-a:Da ne odpiram nove teme, pišem kar tukaj. Menjujem avto in začel sem gledati za avti v srednjem razredu.
V igri za nakup so skoraj vse limuzine srednjega razreda ( Octavija, Laguna, Vectra, Mazda 6, 156-ka, ...), ciljam nekako na letnik 2003 - 2004 za manj kot 10 000 EUR

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti