Ozi napisal/-a:@innesi - puh....po resnici povedano sploh nisem vedu do zdaj, da obstaja tudi slovenski izvajalec

brez veze da se matram, ampak bi napisal popolnoma isto ko tiuros.alfaboxer napisal/-a:no jst sm na prvi strani napisu sam eno musko tko da lohk zdej preidem k izvajalcem Cool najbolj mi sede rock,punk rock,ska,metal,rap....sem vsestranski.
bendi:disturbed,rage against the machine,rammstein,mudvayne,cypress hill,anthrax,saliva,puddle of mudd,elvis jackson,hladno pivo,bullet for my valentine,korn,strata,helmet,coal chamber,children of bodom,prodigy,snapcase,ska-p,deftones,dead kennedys,soulfly,strung out,hatebreed,killing joke,h2o,rancid,pennywise,666,the drinkers(sam ta stari drinkersi).
no k gremo pa na tekmovanje pa pol k smo koma pa nabijamo pa pojemo samo domače:polka punce,avsenik,mladi petelini,mlade frajle,fraijkinclarji,boštjan konečnik,slapovi...dost bo...
aja sede tut kkšn rap:fler,sido,bushido,edo majka,xzibit,snoop dog...
no pol so pa še dj sam jih je mal preveč:dj mystik,dj outblast,dj shadow,
guetta je pa tko in tko razred zase ql muske ima Applause
to bi blo to
lp Cool
Odvisno kolko x.ov in speeda imaš v ritiOzi napisal/-a:Kakšna je pa razlika med naštetimi?sebo napisal/-a:Poslušam HARDSTYLE, SCHRANZ, HARDCORE, TECHNO in pa nekaj malega tudi SPEEDCORE
Če rabiš vprašat jo ne boš nikoli zaznal.Ozi napisal/-a:Kakšna je pa razlika med naštetimi?sebo napisal/-a:Poslušam HARDSTYLE, SCHRANZ, HARDCORE, TECHNO in pa nekaj malega tudi SPEEDCORE
Še nisi videl posnetkov od "najine" fešte, ko Shad pleše k norc?prjatu napisal/-a:Shadow je flešer?![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost